אני מתעניינת בקניית ארון לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
האם מומלץ שמנת בהירה?
האם מבריק מומלץ?
האם משנה פורמיקה מהארץ או חו"ל?
האם הקנט משנה עם הוא עגול או ישר?
מחכה לשמוע מעלות וחסרונות

לגבי דלת חיצונית עם יש לכם תמונות של דוגמאות תשלחו
(דלת ויטרינה שיש בתוכה רבועים)

מה הייתם ממליצים

עדיף לשלוח לי באישי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
רק לא ארון הזזה.
זו טעות גדולה שעשיתי אצלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoodit;714371:
עדיף לשלוח לי באישי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למה באישי? גם אני מתעניינת בארון לחדר ילדים,
אז ברשותך אתפוס טרמפ על ההודעה שלך, רק שבניגוד אליך, אני מחפשת המלצה על ארון פשוט (מבחינה עיצובית) אך איכותי.
והאם יש למישהו ניסיון עם "קרן בני תורה"? הם מוכרים ממש בזול.

• הוסף לסימניות
רק לא על במה!!!
כל היום אני מתכופפת להוציא צעצועים שנכנסים לשם, סיוט!
בעיצוב דווקא אני מרוצה:)
עשינו ארבע דלתות למעלה וארבע למטה, ובאמצע מגירות.
מה שנח - שיש לכל ילד דלת ארון (בתוכה 3 מדפים) ומגירה לגרביים/כיפות ובהידג יד!
היום כשהם גדולים (הכל יחסי...) זה נח שהם יכולים לקחת לבד בגדים/ להחזיר כביסה.
מידי פעם אני עושה סדר, אבל סה"כ זה ממש מסודר!
אגב - עשינו את כל הארון צבע שיטה, והידיות בצבע אדום, כך גם את המיטה ויצא חדר מוצלח!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי עכשיו, עדיין לא קיבלתי את הארון.
אבל מהבירורים אולי אעזור לך - פורמיקה: המבריקה אמנם פחות מודרנית עכשיו, אך לאמא שלי יש ארון כזה כבר 15 שנה והוא נראה כחדש...
מה שמוסיף לזה אלו הדלתות העגולות ששומרות על הפורמיקה שלא תתקלף, ופחות פוגעות בילדים.
אני עשיתי גם מגירות בטריקה שקטה של בלום, להקדים רפואה למכה...
בארונות הסטנדרטיים שמוצעים בחנויות, מוצעים סוגים שונים של דלתות, קנט משולש, פרופיל מסגרת לדלת וכו' - הנגר שלי אומר שהכל עשוי מחומרים זולים, שעלולים להתפרק בקלות תחת ידי הילדים, ולשנות את צורתם בשינויי מזג אויר. קחי לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
קודם כל קחי בחשבון - שמבריק נראה מאד יפה אבל כל תביעת אצבע נשארת על זה עם חותם!
חוצמיזה שהיום באמת הולך בעיקר המט - אל תקחי צבע חלק לגמרי כי זה לא פרקטי, אם את רוצה שמנת תבחרי צבע שהוא לא שמנת חלק אלא עם רקע טקסטורה - שאז זה תמיד נראה נקי ויפה.
הנגר שלי אמר לי שהיום אין ארונות עם קנט עגול - זה מסובך להם וגם מייקר היום הולך הישר הוא נראה הרבה יותר מודרני ומעוצב.

• הוסף לסימניות
גם אני לא עשיתי פורמיקה מבריקה, כי זה באמת לא מודרני, אבל פרקטי מאד!!! (מענין לענין באותו ענין - מי שטוען שמרצפות מבריקות לא פרקטיות טועה ובגדול, על מרצפות המט תראו הרבה יותר כתמים!)
ובפורמיקה מט - בהיר יותר פרקטי מכהה.
ולגבי הקנט העגול, באמת עמדתי על זה, ובחרתי פורמיקה מתוך מבחר מצומצם, אבל זה שווה לי לטווח ארוך...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי עכשיו אצל נגר ארון שמנת אבל לא חלק משהו מאד יפה שנותן מראה של קטיפה...
זה עוד לא הגיע אז אני לא יכולה לצלם...

• הוסף לסימניות
...

אני הזמנתי עכשיו אצל נגר ארון שמנת אבל לא חלק משהו מאד יפה שנותן מראה של קטיפה...
זה עוד לא הגיע אז אני לא יכולה לצלם...

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה אצל מועלם בירושלים והיתה מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
תשימי לב לחלוקה של המדפים שיהיה ביניהם מרחק סביר, אחרי שהארון הגיע הצטערתי שלא הזמנתי יותר מדפים, הרווח ביניהם גדול וגובה סביר של ערימת מכנסיים או חולצות תופס בערך שליש עד חצי מגובה המדף כך שנשאר מקום רב מדי מבוזבז, לדעתי. במחשבה שניה הייתי מבקשת להוסיף מדף ולצמצם את המרווח כך גם אפשרי מיון נוסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;714373:
רק לא ארון הזזה.
זו טעות גדולה שעשיתי אצלי..
מה הבעיה בדלתות הזזה? הם נראות כ"כ יפה וחלק וחשבתי לקנות ארון כזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;715188:
החיסרון הכי גדול- אי אפשר לפתוח שתי דלתות יחד.
חיסרון שני- הדלתות משמיעות רחש כשפותחים אותם
חיסרון שלישי- לא אטום הרמטי מאבק

• הוסף לסימניות
אז קודם כל אין חכם כבעל הנסיון.
הנ"ל כשמדובר בארון לחדר ילדים (לא חדר הורים)
מעלות: 1. יפה מאד! 2. אפשר לפתוח את הארון גם כשהמיטות הפתוחות בלילה נושקות לארון.
חסרונות: 1. משחק מאד אהוב על הילדים להסיע את הדלת על המסילה עד ישמע ה "בום" כשהיא מגיעה למקומה 2. לעיתים הדלתות זזות מהמסילה (זה אמנם שניה להחזיר חזרה, אבל מרגיז.. כי זה קורה בדיוק בדקה לשמונה שאת צריכה לחפש גרביים לבת והם נמצאות דוקא בטור האמצעי שעכשיו אין גישה אליו עד שיסדרו את הדלת הראשונה , וכאן כבר נגעתי בחסרון השלישי.. ) 3. א"א לפתוח שתי דלתות בו זמנית. 4. כדי להוציא משהו ממגרה צריל לפתוח את הדלת.. (מגרות פנימיות)
זה מה שזכור לי כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;715208:
אז קודם כל אין חכם כבעל הנסיון.
הנ"ל כשמדובר בארון לחדר ילדים (לא חדר הורים)
לידיעתך, יש לי נסיון בדיוק כמוך.
ולא נראה לי שהחסרונות שכתבתי תקפים רק לחדר ילדים (גם אצלי זה בחדר הורים)
עוד חיסרון-
לאחותי יש ארון הזזה 8 שנים, ואחת המסילות נשברה. (גם זה קורה)
העניין הוא שאחת לכמה שנים מחליפים את המסילות בכל פסי היצור ולכן לא נשארו בארץ מסילות כמו שיש לה. לא נותרה לה ברירה, אלא להחליף ארון

• הוסף לסימניות
כ"כ הרבה חסרונות אחשוב
חבל כבר דמיינתי את החדר מעוצב בקו חלק ונקי, כך שרק ארון כזה נכנס בצורה מושלמת לחלומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;714608:
אני הזמנתי עכשיו, עדיין לא קיבלתי את הארון.
אבל מהבירורים אולי אעזור לך - פורמיקה: המבריקה אמנם פחות מודרנית עכשיו, אך לאמא שלי יש ארון כזה כבר 15 שנה והוא נראה כחדש...
מה שמוסיף לזה אלו הדלתות העגולות ששומרות על הפורמיקה שלא תתקלף, ופחות פוגעות בילדים.
אני עשיתי גם מגירות בטריקה שקטה של בלום, להקדים רפואה למכה...
בארונות הסטנדרטיים שמוצעים בחנויות, מוצעים סוגים שונים של דלתות, קנט משולש, פרופיל מסגרת לדלת וכו' - הנגר שלי אומר שהכל עשוי מחומרים זולים, שעלולים להתפרק בקלות תחת ידי הילדים, ולשנות את צורתם בשינויי מזג אויר. קחי לתשומת לב.

מזג אויר בחדר ילדים?
אלא עם יש תנור קרוב מי שטיפה שורים או באופן קבוע, את צריכה להכיר את תנאי החיים אצלך כדי לדעת האם מתאים או לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;715174:
תשימי לב לחלוקה של המדפים שיהיה ביניהם מרחק סביר, אחרי שהארון הגיע הצטערתי שלא הזמנתי יותר מדפים, הרווח ביניהם גדול וגובה סביר של ערימת מכנסיים או חולצות תופס בערך שליש עד חצי מגובה המדף כך שנשאר מקום רב מדי מבוזבז, לדעתי. במחשבה שניה הייתי מבקשת להוסיף מדף ולצמצם את המרווח כך גם אפשרי מיון נוסף.

את יכולה בתשלום לא גדול לנגר להזמין מדפים נוספים לפי המידות הקיימות, ולהתקין בקיר הארון ווים לתפוס אותם.

• הוסף לסימניות
כעשיתי ארון ביקשתי שתהיה לי אופציה גם לתליה- מוט מתפרק וגם למדפים כך אני יכולה לשנות לפי הצרכים
דבר נוסף - 2 דלתות בקצה הארון נמצאות סמוך למיטה ברווח של חצי מטר כך שפותחים את דלת הארון נחסמים בתוכו לכן ביקשתי צירים של 180 מעלות ואז הדלת נפתחת עד הסוף. מאד פרקטי ונוח בלי עלויות נוספות

• הוסף לסימניות
לדעתי לגבי החסרונות הרבים שכתבו כאן על ארון הזזה, כדאי לסייג ולכתוב שהחסרונות האלו מפריעים במיוחד בארונות הזזה פשוטים, אבל בארונות הזזה איכותיים יש אפשרות למסילה טלסקופית עליונה בלבד כך שאין מסילות תחתונות שמתלכלכות, הדלת לא יכולה "לזוז" מהמסילה, יותר אטומה לאבק ואינה מרעישה בפתיחה ובסגירה.
כמו כן אפשר לעשות ארון הזזה רק עם 2 דלתות ואז בכל פעם נפתח חצי ארון וכך ההתעסקות עם הדלתות היא מינימלית, (בארון של 2 מטר למשל עבור 2 ילדים, מאוד נוח לראות כל פעם מטר שלם שבו מרוכזים כל הבגדים במקום לפתוח כמה דלתות ומגירות בשביל להלביש ילד אחד...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה