מידע שימושי אני מתפלל שיהיה עומס מטורף בהרשמה לקורס העימוד הזה!! וכמה שיותר מהר!!

• הוסף לסימניות
ואני מתכוין למודעה ההיא בצד שמאל של האתר 'פרוג' שלא נותנת לי לנשום!!
אני מאחל אלפי נרשמים, עומס על הקווים, וטלפונים מתחננים של המזכירות לאחראי הפרסום באתר, - 'להוריד את המודעה מיד'!!!

זה מוציא לי את החשק מהחיים, הדבר הזה.

לא יכול לראות מי השאיר לי הודעה, מי נתן לייק, והאם יש התקדמות בנושאים למעקב.
הכל חסום לי.
רק מודעה ענקית ומעט גמלונית, אם כי חיננית, שמסתירה לי הההההההכל.

אז אם שאלתם, להלן תשובתי: "אני לא רוצה לדעת אם עימוד זה בשבילי'! אני יודע שזה לא בשבילי!!!! דיייי!!! כמה פעמים אפשר לשאול אותה שאלה????!"

אם הייתי חושב שזה יעזור, נראה לי הייתי נרשם לקורס הזה וזהו, העיקר שאוכל לנשום... אבל זה לא יעזור! מבטיח לכם.

מצד שני אני לא רוצה ש'פרוג' יפגעו.
להיפך, אני אשמח שירוויחו וכמה שיותר...

אז אני מאחל הצלחה כל כך אדירה שלא יעמדו בעומס....

• הוסף לסימניות
על איזה מכשיר אתם גולשים?
כי אצלי במחשב רגיל זה בכלל לא מפריע.

• הוסף לסימניות
מחשב רגיל
ואין איקס להסיר את זה!

זה פתאם בא לי.
עד עכשיו לא היו מפריעים לי המודעות
נראה לי הם החליטו שם שאני מתאים להיות מעמד...

אני מכיר את הקטע של לרענן שוב את העמוד ואז לפני שהוא שם לב שבאתי, אני ישר לוחץ על התראות אחרונות וזהו.
זה נפתח לי... ואני מרגיש שנצחתי את המערכת...
אבל זה לא תכלס ככה.

• הוסף לסימניות
מחשב רגיל
ואין איקס להסיר את זה!

אני מכיר את הקטע של לרענן את העומד ואז לפני שהוא שם לב שבאתי, אני ישר לוחץ על התראות אחרונות וזהו.
אבל זה לא תכלס ככה.
דפדפן?

• הוסף לסימניות
כנראה שלא כולם מבינים על מה ההתקפה.
כי אצלי הכל מצוין.
(אולי קשור לסינון/ דפדפן)

• הוסף לסימניות
גם לי הוא ככה עומד כמו עצם בגרון...
איפה האיקס? לא מוצאת...

• הוסף לסימניות
מחשב רגיל
ואין איקס להסיר את זה!

זה פתאם בא לי.
עד עכשיו לא היו מפריעים לי המודעות
נראה לי הם החליטו שם שאני מתאים להיות מעמד...

אני מכיר את הקטע של לרענן שוב את העמוד ואז לפני שהוא שם לב שבאתי, אני ישר לוחץ על התראות אחרונות וזהו.
אבל זה לא תכלס ככה.
צריך להקטין את המסך עד שמתגלה האיקס.

• הוסף לסימניות
יש לכם כנראה רזולוציה נמוכה.
אצלי זה מופיע ככה:
1611604465259.png

• הוסף לסימניות
בלתק
הפתרון: להקטין תצוגה (קונטרול+ גלגלת של העכבר קדימה/אחורה)
פתרון נוסף - להגדיל את התצוגה מאוד עד שכל המודעות בצד שמאל יורדות למטה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה