מידע שימושי אני עד עכשיו בשוק. אני פותח את זיפי ומגלה ש...

• הוסף לסימניות
והרגע התרגזתי על זיפי שהמשלוח לא הגיע לאחר שהמשוער שלו היה לפני כחודש ורק לאחר תלונה שניה(הראשנה לא נענתה כלל!) נתנו לי זיכוי לפעם הבא! (כאילו שאני חושב עוד לקנות שם) מישהו יודע אולי אם יש להם שירות לקוחות טלפוני?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה נראה ממה שכתוב בפתיחת האשכול שזיפי יותר זול מאלי אקספרס הרגיל

אני לא מבין מה לא היה ברור במה שכתבתי למעלה...‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ בארץ יקר במאות אחוזים מזיפי. עכשיו ברור???

[/QUOTE]
אני יסביר לך בקצרה
יש פה כמה שמנסים לשווק את זיפי
ולכן מתקיפים אותם
כי בעל אקספרס יותר זול
ולא אוהבים שעושים שיווק על גבם
(לא אמרנו שאתה אחד מהם )

• הוסף לסימניות
אני יסביר לך בקצרה
יש פה כמה שמנסים לשווק את זיפי
ולכן מתקיפים אותם
כי בעל אקספרס יותר זול
ולא אוהבים שעושים שיווק על גבם
(לא אמרנו שאתה אחד מהם )[/QUOTE]
אה אוקי.

• הוסף לסימניות
משמעות חדשה לאימרה גילה את אמריקה
והרגע התרגזתי על זיפי שהמשלוח לא הגיע לאחר שהמשוער שלו היה לפני כחודש ורק לאחר תלונה שניה(הראשנה לא נענתה כלל!) נתנו לי זיכוי לפעם הבא! (כאילו שאני חושב עוד לקנות שם) מישהו יודע אולי אם יש להם שירות לקוחות טלפוני?
אין להם טלפוני, והשירות שלהם פצצה, (צריך לסמן באתר שלהם שהמוצר לא הגיע)

• הוסף לסימניות
אני קונה בזיפי כי זה בעברית ומשלם באשראי שלי הרגיל.
אבל יש לי 2 תלונות או רטינות או אי נוחות.
1. מוצרים מגיעים ללא הסבר ולא תמיד באמת דברים בהזמנה אינטרנטית הם שוים (אפילו עסקה טובה)
2. והעיקרי, כשיש לך בעיה עם המוכר הם נותנים לך להתמודד איתו לבד!
והוא כותב לך באנגלית ולא בעברית! אז אם כבר להתמודד באנגלית אפשר לפנות ישר לאתרים המופנים.

• הוסף לסימניות

אבל יש לי 2 תלונות או רטינות או אי נוחות.
1. מוצרים מגיעים ללא הסבר ולא תמיד באמת דברים בהזמנה אינטרנטית הם שוים (אפילו עסקה טובה)
2. והעיקרי, כשיש לך בעיה עם המוכר הם נותנים לך להתמודד איתו לבד!
והוא כותב לך באנגלית ולא בעברית! אז אם כבר להתמודד באנגלית אפשר לפנות ישר לאתרים המופנים.
מסכים עם כל מילה!!!
מבחינת שירות לא הצלחתי למצוא שום סיבה לקנות בזיפי, להיפך הרבה יותר קל באתר הישיר!

• הוסף לסימניות
לפני זמן רב כבר שראיתי את ההפרשים היקרים כבר הזהרתי לכל החברים שלי לא לגעת לא בזיפי ולא בצ'יפי [מי שמכיר]. ההפרשים מאוד גדולים הרבה יותר ממה שזה היה נראה.

• הוסף לסימניות
עד עכשיו קניתי דרך זיפי והייתי מרוצה, אם היתה בעיה עם המוכר או לא קיבלתי את המוצר הם זיכו אותי.
הרבה יותר קל להסתדר בעברית, וכל המוצרים שיש שם יש משלוח לישראל וכו.
אין לי מניות שם.

• הוסף לסימניות
אני עד עכשיו בשוק. אני פותח את זיפי ומגלה שדבר ששילמתי עליו בחנות 50 שקל עולה שם 22. דבר ששילמתי עליו 15 שם עולה שקל וחצי!!!!!!!!!!!. דבר שעלה לי 5 שקל שם עולה 16 אגורות!!!!!!!!!!. רווח של אלפי אחוזים למי שקניתי ממנו:mad::mad::mad:
המסקנה היא אל תקנו לפני בדיקה באתרים הנ"ל.
ועוד כשיש החזר מ cash backe זה בכלל חגיגה...
אני מתחבר לזיפי ולא יכול לראות כמעט את התמונות של המוצרים, רק כמה בודדים בעמוד הראשי,
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אני עד עכשיו בשוק. אני פותח את זיפי ומגלה שדבר ששילמתי עליו בחנות 50 שקל עולה שם 22. דבר ששילמתי עליו 15 שם עולה שקל וחצי!!!!!!!!!!!. דבר שעלה לי 5 שקל שם עולה 16 אגורות!!!!!!!!!!. רווח של אלפי אחוזים למי שקניתי ממנו:mad::mad::mad:
המסקנה היא אל תקנו לפני בדיקה באתרים הנ"ל.
ועוד כשיש החזר מ cash backe זה בכלל חגיגה...
משתמש חדש?
נשמע לי כמו ממומן מטעם זיפי.
בכל מקרה, מי קונה דרך זיפי כשאפשר לקנות ישירות מאליאקספרס/איביי/אמזון/באנגוד וכו'? למה צריך מתווך שלישי?

מציע להתרחק מפרסומים במסווה של המלצה, ובוודאי כשמדובר בצד שלישי שעושה עליי כסף.

• הוסף לסימניות
ואני גילתי שEBAY הרבה פעמים יותר זול, מישהו מזדהה?
באיביי יש נוכלים רבים, הרבה יותר מאשר באליאקספרס וכו'.
האתר היחיד שבאמת אמין ב-100% זה אמזון, אבל המחירים שם אמריקאיים או אירופאיים ולא סיניים.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, חלק גדול מאוד מהאחוזים זה המיסים ומכס שהמדינה משיתה על היבואן, המוכר עושה מזה אחוז קטן מאוד
לא לא בדיוק, אלא בדיוק לא. צריך לדעת, שהמדינה גובה מעסק למעלה מחמישים אחוז! מהרווח שלו. הציבור התמים, חושב שכל חנות חשמלית מרוויחה עליו מליונים. הרי האוזניות עולות להם בסין 5 שקל, אז מה הם מוכרים אותם בארבעים? נכון?
אז ככה. המכס, עלויות השינוע, אחזקת החנות והעובדים, ובסוף בסוף עוד 17 אחוז מע"מ, ולא כללנו פרסומות לחנות, ועוד ועוד.
לומר שהם מרוויחים עלינו מאות אחוזים, זה פשוט לא נכון.
לומר שבגלל זה אנחנו צריכים לקנות אצלם - גם לא נכון.

• הוסף לסימניות
בארץ יקר במאות אחוזים מזיפי. עכשיו ברור???

זה ידוע וברור לכל בר דעת
והסיבות שבארץ הרבה יותר יקר:
א. עלויות של היבוא
ב. מכס
ג. מיסים
ד. שכירות חנות
ה. הוצאות אחזקה, חשמל, ניקיון וכו'
ו. העסקת עובדים
ז. פרנסה לבעל הבית

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את ההלם שאחז אותי, כאשר סיימתי אי פעם, כשהתחלתי את חיי כגרפיקאית, עבודת גרפיקה לעוד לקוח מזדמן, וכך הוא הגיב: "חמישים שקל?! על מה? על הכנת פלאייר שבטח עם כל הטכונולגיה של היום והתוכנות המתקדמות [שקבלת במתנה...?] לקח לך חמש דקות"?
נו, אז הוא הגיב. איך אומרים? אל תדון את חברך. אבל מאז אני למדה שלא להתלונן על יוקר המחירים, כל עוד אני לא מתמצאת דיו בעלויות שיש לבעלי העסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה