חו"ד אני עובדת על עבודה ללקוח, ויש צורך בקנית פונט , מי משלם על הפונט?

• הוסף לסימניות
אני עובדת על עבודה ללקוח, ויש צורך בקנית פונט , מי משלם על הפונט?

• הוסף לסימניות
אפשר לדעתי לתמחר לו את העבודה ביותר יקר אם הוא רוצה שישיגו לו דווקא פונט מסוים שאין
אלא אם כן זה פונט נפוץ שהוא יכול בקלות ללכת למעצב אחר שכן יש לו, ואז אולי לא כדאי להפסיד את העבודה בשביל זה

• הוסף לסימניות
אפשר לדעתי לתמחר לו את העבודה ביותר יקר אם הוא רוצה שישיגו לו דווקא פונט מסוים שאין
אלא אם כן זה פונט נפוץ שהוא יכול בקלות ללכת למעצב אחר שכן יש לו, ואז אולי לא כדאי להפסיד את העבודה בשביל זה
נכון.
אם זה היה פונט לאתר התשובה הייתה שונה

• הוסף לסימניות
השא
השאלה שלי היא : א ני כבר תמחרתי ללקוח מחיר, לא וזר לשנות את המחיר בגגל הפונט?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא : א ני כבר תמחרתי ללקוח מחיר, לא וזר לשנות את המחיר בגלל הפונט?
לדעתי זה תלוי בכמה תמחרת (וכמה עולה הפונט)...
אם את מרגישה שבגלל שאת קונה את הפונט את לא מרוויחה מספיק זה בעיה!

• הוסף לסימניות
*מוזר .
מצד שני- אפשר להסביר לו שעבודה תצא יפה יותר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפי שכתבו, השאלה היא גם למה את צריכה את הפונט, אם הלקוח ביקש דווקא אותו, את יכולה להגיד לו שזה מותנה בתוספת מחיר, אבל אם זה רק בגלל שלך נראה שזה יותר טוב זה יהיה באמת מוזר לבקש תוספת מחיר.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא : א ני כבר תמחרתי ללקוח מחיר, לא וזר לשנות את המחיר בגגל הפונט?
אם הלקוח רוצה את הפונט אז לדעתי הוא צריך לשלם חלק ממנו (לא את הכל כי בכל אופן בסוף זה נשאר שלך...) וזה לא מוזר לבקש תוספת את צריכה להסביר לו שזה מעלה את המחיר ואם הוא אולי רוצה פונט אחר דומה שיש לך..

אבל אם את רוצה לשים את הפונט הזה אז ברור שהוא לא צריך לשלם... אם לא תביאי לו הוא בכלל לא ידע.. את צריכה לעשות את השקלול שלך אם שווה לך לקנות את זה או לא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה