עזרה אני עוזרת לגייס קצת כסף למקרה דחוף האם אתם יכולים לעזור?

• הוסף לסימניות
ביקשה לי קרובת משפחה לפרסם בשבילה.
ולבקש בפורום אם יש מצב לבקש מאנשים הנותנים מעשר/צדקה/או כל תרומה אחרת.
היא מבקשת במילים פשוטות מתוך הלב אם יש מי שיכול ורוצה לתרום למשפחה מיוחדת שנקלעה לקשיים כספיים וממש הגיעו עד
פת לחם.
בנוסף הם בעיצומו של נישואי ילדיהם ויש להם כלה בבית ולרש אין כל..
פשוטו כמשמעו.
ולכן ממש ביקשה לי לבקש בעילום שם.
ואני מכירה אישית את הסיפור העצוב שרק חלק קטן מתלאות המשפחה והקשיים הכספיים העליתי פה. ולכן אני מרשה לעצמי לפנות אליכם ולהגיד שכל מי שיכול לתרום כסף למשפחה הזאת עושה צדקה למהדרין מן המהדרין ומציל משפחה של תורה !!
אני יודעת שהמצב מורכב....בפורומים כאלה..כי יכולים לעלות לצערינו כל מיני ולעשות כסף..
אין לי פתרון לזה..
אני רק מנסה לבקש.
אולי יש מישהו היכול לעזור ולייעץ איך כן אפשר לבקש מלב אל לב מ"עמך" שרוצה תמיד לעזור עם לב היהודי והרחום שפועם בו.
תזכו למצוות.
ובזכות הפורים איש את רעהו פורום שכולו חסד.
נזכה לכל הישועות בעז"ה.

• הוסף לסימניות
ביקשה לי קרובת משפחה לפרסם בשבילה.
ולבקש בפורום אם יש מצב לבקש מאנשים הנותנים מעשר/צדקה/או כל תרומה אחרת.
היא מבקשת במילים פשוטות מתוך הלב אם יש מי שיכול ורוצה לתרום למשפחה מיוחדת שנקלעה לקשיים כספיים וממש הגיעו עד
פת לחם.
בנוסף הם בעיצומו של נישואי ילדיהם ויש להם כלה בבית ולרש אין כל..
פשוטו כמשמעו.
ולכן ממש ביקשה לי לבקש בעילום שם.
ואני מכירה אישית את הסיפור העצוב שרק חלק קטן מתלאות המשפחה והקשיים הכספיים העליתי פה. ולכן אני מרשה לעצמי לפנות אליכם ולהגיד שכל מי שיכול לתרום כסף למשפחה הזאת עושה צדקה למהדרין מן המהדרין ומציל משפחה של תורה !!
אני יודעת שהמצב מורכב....בפורומים כאלה..כי יכולים לעלות לצערינו כל מיני ולעשות כסף..
אין לי פתרון לזה..
אני רק מנסה לבקש.
אולי יש מישהו היכול לעזור ולייעץ איך כן אפשר לבקש מלב אל לב מ"עמך" שרוצה תמיד לעזור עם לב היהודי והרחום שפועם בו.
תזכו למצוות.
ובזכות הפורים איש את רעהו פורום שכולו חסד.
נזכה לכל הישועות בעז"ה.
אני מנסה שוב!
למי שקשה לתת בגלל הפחד לתת באנונימיות...ורוצה לתרום סכום גדול יותר וירצה פרטים מדויקים אשלח באישי.
המקרה ידוע אצל עסקני הקהילה.
העמלים קשה לעזור למשפחה.
תזכו למצוות.ושתמיד תזכו להיות מהנותנים והמסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה