אני עורכת סרט בפרימייר שצולמה במצלמה מאוד איכותית

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור לDVD
מה הכי כדאי לעשות כדי שזה ישאר בהיכות הכי טובה שאפשר
זה להקרנה
שסגרתי mpeg-dvd זה הגדיל לי את הכל למחוץ למסך -בקיצור לא מוצלח

איך אני מביאה לאנקור וסוגרת לDVD?

בבקשה??????

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהו כאן יכול לעזור לי
בבקשה
אם אני מביאה לאנקור אחרי שסגרתי ב H/626
זה מאוד מטושטש

מי יכול לעזור לי
בבקשה???

• הוסף לסימניות
את לא חייבת לסגור את הסרט לפני שאת מביאה אותו לאנקור. את יכולה מהפרימייר ללחוץ file/adobe dynamic link/send to encore. נפתח לך אנקור. ואז את עושה file/build וסוגרת לדיסק.
מה שבטוח שאם החומר המקורי שלך היה HD, הוא ירד באיכות כשתסגרי לDVD, אין מה לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1675552:
את לא חייבת לסגור את הסרט לפני שאת מביאה אותו לאנקור. את יכולה מהפרימייר ללחוץ file/adobe dynamic link/send to encore. נפתח לך אנקור. ואז את עושה file/build וסוגרת לדיסק.
מה שבטוח שאם החומר המקורי שלך היה HD, הוא ירד באיכות כשתסגרי לDVD, אין מה לעשות

תודה רבה
אחרי ה bulid על מה אני צריכה ללחוץ ?

• הוסף לסימניות
בחלון הbuild יש לך כמה אופציות כמו לקרוא בשם, כמה עותקים... למעלה בoutput תבחרי DVD disc כדי שזה ייצא ישר לדיסק ואז ללחוץ build. (יכול להיות שהוא ייתן לך אזהרה שיש לך כמה שגיאות אם את רוצה להתעלם ולהמשיך)

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה בעולם לא לשלוח להקרנה באיכות HD...
תסגרי H.264

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה