מידע שימושי אני עושה בת מצווה ...

• הוסף לסימניות
אני עושה לבת שלי בת מצוה בשבת, ואני רוצה לעשות לפני כניסתה סדנה האם למישהי יש רעיון?

• הוסף לסימניות
של הדלקת נרות שבת.....

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משהו מאוד חמוד
לקחנו אותה ליום צילומים, פיתחנו את אחת התמונות בגדול (30*45)
קנינו במקסטוק לוח עץ יותר גדול מהתמונה מכל צד 5 ס"מ בערך, ועל זה הדבקנו את התמונה,
כל אחת מהמשתתפות בסדנה קיבלה חתיכת עץ ברוחב 5 ס"מ- דיקט דק וחומרים- חצאי גולות, חרוזים, צדפים, וכו' וקישטה את החלק שלה.
אח"כ לקחנו את כל החלקים והדבקנו מסביב לתמונה.
התוצאה היתה ממש מושלמת ועד עכשיו מפארת את החדר שלה.
אם את רוצה לראות תמונה של זה תרשמי את המייל ואני ישלח לך.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי אפיית חלות כולן ביחד ובת המצוה עושה הפרשת חלה
אפשר לשדרג וללמד כל מיני צורות מיוחדות של חלות ולחמניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצוביישן;n5033752:
קנינו במקסטוק לוח עץ יותר גדול מהתמונה מכל צד 5 ס"מ בערך, ועל זה הדבקנו את התמונה,
כל אחת מהמשתתפות בסדנה קיבלה חתיכת עץ ברוחב 5 ס"מ- דיקט דק וחומרים- חצאי גולות, חרוזים, צדפים, וכו' וקישטה את החלק שלה.

מוזמנת לבוק בת מצוה.
פרטים ותיק עבודות במייל.

• הוסף לסימניות
חבל שאצל הספרדים אין את הדברים הללו!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לראות את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה