תנו לי ביקורת אני עייפה

• הוסף לסימניות
לקוחות, תחפושות, משלוחי מנות...
אני עייפה כל כך.
המפגשים שלי עם המיטה מתקצרים והולכים
ואז
לראות אותה ככה ישנה...
אני מקנאה:)

קרדיט כרית וכובע: @ella
5 מוקטן.jpg

מישל.jpg

ושמישהו ישנה כבר את המקדמים המעצבנים האלו
תנו לי ביקורת! תנו לי מחמאה!

תכלס' פשוט תנו להעלות בשקט
אפילו תנו דעתכם יותר טוב

• הוסף לסימניות
יעל מזדהה איתך לגמרי ;)
כמה רוך, כמה נקי, תמונות מושלמות!

• הוסף לסימניות
חח צודקת לגמרי,
ומה שהכי.. זה שלוקח להם המווןןן זמן (לפעמיים) עד שהם נרדמים,
ומה אני הייתי עושה בשביל שמישהו יבוא להרדים אותי;)
מושלם כמו תמיד!
הנקיות, הרוך שהתמונות משדרות,הסטיילינג והמוקפדות על כל דבר גדול וקטן
מושלם ממש!
אהבתי מאוד!!!
ואלה הכובע והכרית מושלמים, זה שאת אלופה ידוע לנו כבר מזמן..:)

• הוסף לסימניות
חחח הצחקת אותי טוב עם הטקסט הזה!
תמונות יפהפיות כרגיל :)
ובובה כובשת.

לגבי המקדמים - הוצאת לי ת'מילים!
כבר מזמן אמרצתי את זה ולא זז משהו...

• הוסף לסימניות
;)יעל, כמה נקי ככה יפה.
רק לאות אותה ככה ישנה כבר עושה טוב על הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה