איזהמי יכול בעניין?
תודה!
יכול להיות שאותם הניקים חסמו בהגדרות משתמש את האפשרות לשלוח אליהם הודעות פרטיותהודעות פרטיות לניקים אחרים.
חשוב לי לציין, שזה כבר קרה פעם, ואיכשהו הסתדר באורח פלא, והנה שוב...
מה השגיאהניסיתי כאלו שאני יודעת שלא חסמו את האופציה הזאת
האא"רק מנויי פרימיום יכולים להשתמש באופציה זו!"
עם הפרופיל שלך והכול?כן, הפרופיל עדיין עדכני, ולא, לא נפתח חלון חדש.
מוזר תנסי לכתוב בפורום פרימיום את הבעיהכן...
אני לא יודעת לאיזה פורום הכוונה, אבל אם זה לפרימיומים, אז אין לי הרשאה שם (כרגע) אבל גם נראה שאין שם הודעות בכלל.מוזר תנסי לכתוב בפורום פרימיום את הבעיה
רגע פורום פרימיום עובד לך?
וואואני לא יודעת לאיזה פורום הכוונה, אבל אם זה לפרימיומים, אז אין לי הרשאה שם (כרגע) אבל גם נראה שאין שם הודעות בכלל.
צפה בקובץ המצורף 778349
גם אצלי זה כך. ויש לי אפשרות להודעות פרטיותאני לא יודעת לאיזה פורום הכוונה, אבל אם זה לפרימיומים, אז אין לי הרשאה שם (כרגע) אבל גם נראה שאין שם הודעות בכלל.
צפה בקובץ המצורף 778349
נכון לתלמידי פרוג הפורום לא פתוחגם אצלי זה כך. ויש לי אפשרות להודעות פרטיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים