כללי אני פשוט לא מצליחה.. איך סוגרים לדפוס כדי שיהיה שוליים?

• פותח הנושא ayala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה גרף. זה היה בדיוק זה
אגב מדובר באינדיזיין אנגלית cs3 .

עוד בעיה בסגירה לדפוס- יש לי כמה תיבות טקסט במסמך. וכשאני מייצאת לדפוס יש סימנים לבנים שמייצגות את התיבות טקסט שהן בעיקרון שקופות (בדקתי שהן שקופות) במסמך המקורי באינדי. האם זה יופיע בדפוס? אם זה בעיה, אז איך מתרנים?

• הוסף לסימניות
אם קבעו הגדרות בליד בדף, בייצוא הוא אמור לבוא, בתנאי שסימנו ב'וי'
למה אסור לסמוך?
נ.ב בעמודים זוגיים, הבליד הפנימי הוא לא ייתן כלום.

• הוסף לסימניות
אני פשוט לא מצליחה.. איך סוגרים לדפוס כדי שיהיה שוליים?

אני מנסה לסגור לפי די אף באינדיזיין- השארתי שוליים.
לפי מה שעשיתי במשהו קודם- אני מבינה שגודל העמוד ב-file->page setup צריך להיות הגודל של המסמך אצמו לאחר חיתוך (למשל: a4 שזה 210*297 mm)
ואז הגודל של הנייר כשאני סוגרת לדפוס- לפי מה שאני מבינה, צריך להיות 5 מ"מ גדול יותר גודל המסמך הסופי לאחר חיתוך.
אבל למה זה לא עובד.?
(לא משנה מה אני עושה- הוא מראה את הסימני חיתוך בדיוק בקצה העמוד, בלי שוליים)
תכל'ס, הנה שאלותיי:

איך סוגרים לדפוס כדי שיהיה שוליים?
-איזה גודל קובעים ב- file-> page setup
-ואיזה גודל קובעים בהגדות ב- file->print

• הוסף לסימניות
בהגדרת קובץ באינדיזיין למטה יש 'בליד' שם מציינים 5 מ"מ לכל כיוון.

בהגדרות הדפסה מסמנים ב'סימונים ובליד' 'השתמש בהגדרות הבליד של המסמך'.

כשמבקשים עזרה, כדאי לציין בדיוק איזו גירסת תוכנה, עברית או אנגלית, ואם אפשר צילום מסך, כדי שיוכלו לעזור יותר מהר.

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי, הבנתי את הבעיה-
זה ממש כמו שכתבתי, איך שצריך לסגור לדפוס,
אבל עוד פרט קטן:
בהגדרות של file-> print->Marks&Bleed_>Bleed&Slug
אסור להסתמך על
use document bleed setting
אלא יש לקבוע לו לבד 5 או 3 מ"מ לכל כיוון.

אבל- אשמח לשמוע מאנשים איך לעשות באופן יותר מקצועי.
מה שעוד לא ברור לי, זה שאנשים כאן אמרו לי לסגור לדפוס ע"י סגירה לps ואז לפתוח הדיסטילר ולעשות פי די אף
אבל זה לא עובד לי
זה יוצר לי קובץ לא קריא.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה

כל האשכול התבלבל לגמרי בסדר של ההודעות. עכשיו אני רוצה לשאול עוד שאלה קטנה:
כשאני מייצאת לדפוס יש סימנים לבנים שמייצגות את התיבות טקסט שהן בעיקרון שקופות (בדקתי שהן שקופות) במסמך המקורי באינדי. האם זה יופיע בדפוס? אם זה בעיה, אז איך מתקנים?

• הוסף לסימניות
תגדיל ותגדיל באקרובט. אם זה נשאר תמיד פס מאוד דק, זה לא יופיע. אם זה מלבנים לבנים זה כן יופיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה