בקשה אני פשוט צריך עזרה

מצב
הנושא נעול.
ככל הנראה אפנה לארגון פעמונים, אולי יוכלו לתת לי מעט הכוונה, על אף שכעת נראה שההוצאות הן יותר מההכנסות ללא אפשרות לצמצם, וכדי להישאר עם מעט כבוד לא אפרט.
חבר שלי חסיד גור, אותה בעיה.
מיד קיבל מעטפת מלאה.
תמיכה לעזרה נפשית, מעט תמיכה לבית, והכל התחיל לרוץ.

המצב כרגע הוא שאין לי שום אפשרות לצאת לעוד עבודה פיזית ומתישה לאחר שאני חוזר מחוץ לעיר בסביבות 6.

ניסיתי להרחיב את מעגל ההכנסות
הלכתי ללמוד ייעוץ זוגי אצל אחד מגדולי מפרסמי הקורסים, שרק התורה עוצרת אותי מלומר את שמו, ויצאתי עם כלום, לאחר ששילמתי עלי ועל אשתי 16,000 שח כל אחד.
דבר ראשון מה שחבר שלך קיבל, לא רלוונטי בכלל.
דבר שני אתה כותב שאין לך אפשרות לצמצם הוצאות, מצד שני אתה כותב על הוצאה מיותרת של 32,000 ש"ח.
מי יודע אם יש עוד הוצאות שאפשר לצמצם למרות שאתה חושב אחרת (כמובן אתה לא חייב לפרט).

ללכת לטיפול אפשר דרך בית חם בעלות ממש מופחתת.

מצטרף פה לכמה
תטפל בריגשי ובזוגי זה יכניס לך הרבה יותר כסף
אם אתה תהיה רגוע הכל יהיה רגוע
ועוד דבר תיזהר מעסקנים כמו מאש
יש עסקנים טובים אבל מדובר בבודדים
רוב הפעמים מדובר במערבב שכונתי ותו לא !!
[זה בד"כ אותם אנשים שהם גדולי המפרסמים בדורנו ללמוד טיפול רגשי ויעוץ זוגי ]

לא מזלזל אבל נסיון הפרנסה הרבה יותר קל מנסיונת אחרים
לפעמים ניסיון פרנסה מביא בעקבותיו בעיות אחרות, כשהכסף לא זורם בעיות בשלום בית, ההורים לחוצים בעיות בחינוך ילדים. או בעיות נפשיות שרק עם כסף אפשר לטפל. ונסיון כזה בלי כסף אי אפשר לטפל! לאמא הדואגת אי אפשר להפחית את הנסיון הפרנסה, לא סתם יש הרבה תפילות שתקנו חז"ל בברכת המזון וגם תפילות וגם בימים נוראים סביב הפרנסה.

לניסיונות פרנסה ההשלכות מרחיקות לכת על תחומים נוספים במעגלי החיים, למשל שלום בית, רווחה נפשית של הילדים וודאי של ההורים, שמשליכה על רווחת הילדים במעגלי היזון חוזר. זה לא ניסיון כל כך קל... גם הגמרא התייחסה לכך: השם גבולך שלום - אימתי גבולך שלום, כשחלב חיטים ישביעך. אין מריבה מצויה בתוך ביתו של אדם אלא על עסקי תבואה...
כשיש מחסור בכסף קשה להתמודד עם צדדים נוספים בחיים שגוררים את האדם כלפי מטה. הסבתות הרי אומרות שאמנם כסף לא קונה בריאות, ועדיין עדיף להיות חולה עשיר מחולה עני.

בלת"ק
קודם כל 12 אלף למשפחה ברוכה זה לא הרבה. (1000 שקל לנפש עם 5 ילדים נניח אחרי קיזוז שכר דירה.)
אבל מה? יכול להיות שאפשר ללמוד להתמודד עם זה עם יעוץ כלכלי.
חוץ מזה האשה יכולה להתחיל לפרסם את עצמה בתור מעסה ורפלקסולוגית, ולקבל ביתניים מהבית, או אפילו לתת שירות עד הבית של הלקוחה. (ייתן לה נקודות בשוק.)
בהתחלה זה יהיה הכנסה מהצד, אבל לאט לאט היא תתקדם.
וכמובן- תפילה עוזרת בדרך הטבע, השתדלות בדרך נס. (לא זוכרת את המקור. משאירה לת"ח שפה).
תכוונו ב"פותח את ידך" ובבכרת המזון מכל הלב. פרשת המן בכוונה אמיתית שהפרנסה מידו הפתוחה והרחבה.
בהצלחה.

זה כל כך נכון.
עדיף שלום בית?
בעיות משמעותיות עם הילדים?
בריאות?
כל דבר שלא יהיה, בעיות בפרנסה עדיפות.

לגמרי לגמרי לא נכון!!!! ההבדל היחיד שגורם לאנשים לחשוב ככה, הוא שבבעיות פרנסה קל יותר לתת תקוה ולדמיין את המליונים שיגיעו רק עוד חודשיים.... משא"כ בעיות אחרות בדרך כלל יותר נראה לתמיד...

זה כל כך נכון.
עדיף שלום בית?
בעיות משמעותיות עם הילדים?
בריאות?
זה נכון!!!הבעיה שבעיות בפרנסה בד"כ מביאים לבעיות ב.....

לא ברור אם הדירה קנויה או מושכרת
אם מושכרת ואין דירה על שמכם. תוכלו בטוח לקבל השתתפות בשכר דירה.
אם רלונטי אפשר לפנות אלי בהודעה אישית ואמליץ לכם על ארגון מוכר שמסדר את זה.
זה סכום משמעותי.
אני חושבת שעם הכנסה של 12000 אין סיכוי לקבל זכאות.
אחד מהאבסורדים זה הסיוע בשכר דירה שהדרישות שם כמעט לא ראליות.

לגמרי לגמרי לא נכון!!!! ההבדל היחיד שגורם לאנשים לחשוב ככה, הוא שבבעיות פרנסה קל יותר לתת תקוה ולדמיין את המליונים שיגיעו רק עוד חודשיים.... משא"כ בעיות אחרות בדרך כלל יותר נראה לתמיד...
זה נכון!!!הבעיה שבעיות בפרנסה בד"כ מביאים לבעיות ב.....
מניסיון,
לחלוטין לא מסכימה עם זה.
נשאר חלוקים.

מניסיון,
לחלוטין לא מסכימה עם זה.
נשאר חלוקים.
השאלה מה נקרא בעיות פרנסה מי שצריך לחטט כל פעם בכיס ובסוף מוצא כמה גרושים זה באמת אולי נסבל, אבל שימו לב שיש לא מעט אנשים שעומדים כל רגע לפני התקף לב מרוב עומס ולחץ

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה