מידע שימושי אני צמא

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב מים וקשה לי לשתות אותם, לצערי העדה החרדית לא מוציאה פטל כשל"פ (השמח אם מישהו יודע למה),
אולי יש למישהו מתכון איך מכינים תרכיז פטל אבל לא בטעם לימונדה או תפוז משהו טעיםםם בבקשה אני מתחיל להתייבש מחוסר נוזלים.
תודה רבה ופסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב מים וקשה לי לשתות אותם, לצערי העדה החרדית לא מוציאה פטל כשל"פ (השמח אם מישהו יודע למה),
אולי יש למישהו מתכון איך מכינים תרכיז פטל אבל לא בטעם לימונדה או תפוז משהו טעיםםם בבקשה אני מתחיל להתייבש מחוסר נוזלים.
תודה רבה ופסח כשר ושמח
מוזמן לכאן....

• הוסף לסימניות
להכין קנקן עם לימון
לסחוט לימון בפנים ולהוסיף נענע זה נותן טעם טוב למים
וגם בריא..
תודה רבה ופסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
אוקיי סורי לא שמתי לב לשורה הזו
אפשר אז לוותר על הלימון :)
העיקר זה הנוזלים

• הוסף לסימניות
למה לא מיץ תפוזים, קח ליטר מיץ תפוזים כוס מיץ לימון וקילו סוכר, את הלימון תערבב עם הסוכר וחצי כוס מים רותחים ועוד חצי כוס מים צוננים במעבד מזון, אח"כ תכניס לקערה את המיץ תפוזים ויש לך פטל מאוד טעים, הילדים מאוד אוהבים את זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כשהיינו קטנים אמא שלי היתה מכינה לנו פטל תות- מבשלים תותים (היום יש קפואים או בהשגחה מיוחדת יש כללים איך להכין) מוסיפים סוכר וקצת לימון וטוחנים בבלנדר (לפי הוראות הכשרות פעם זה לא היה כך)
יוצא מרקם סמיך צריך לערבב היטב בבקבוק.

• הוסף לסימניות
למה לא מיץ תפוזים, קח ליטר מיץ תפוזים כוס מיץ לימון וקילו סוכר, את הלימון תערבב עם הסוכר וחצי כוס מים רותחים ועוד חצי כוס מים צוננים במעמד מזון, אח"כ תכניס לקערה את המיץ תפוזים ויש לך פטל מאוד טעים, הילדים מאוד אוהבים את זה
תודה רבה ופסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
מבשלים בקבוק מיץ ענבים יחד עם קילו סוכר (אפשר קצת פחות) עד שכל הסוכר נמס ועוד קצת, יוצא פטל ענבים טעים מאד! מתאים לסודה /מים.
המיץ ענבים מאוד מתוק גם כך, צריך תוספת סוכר? קילו?

• הוסף לסימניות
היום הכנתי תרכיז תפוחים.
סחטנו תפוחים במעבד של בראון,
1 ליטר מיץ תפוחים [אנחנו עשינו תפוחי גרנד] + 1 ק"ג סוכר.
מבשלים עד שכל הסוכר נמס, ונותנים עוד כמה דקות להתבשל.
יצא תרכיז מעולה! הילדים ממש התלהבו

• הוסף לסימניות
למה לא מיץ תפוזים, קח ליטר מיץ תפוזים כוס מיץ לימון וקילו סוכר, את הלימון תערבב עם הסוכר וחצי כוס מים רותחים ועוד חצי כוס מים צוננים במעבד מזון, אח"כ תכניס לקערה את המיץ תפוזים ויש לך פטל מאוד טעים, הילדים מאוד אוהבים את זה
אני לא אוהב פירות כמעט

יש הרבה מיצים כשרים לפסח בכשריות טובות
אני שותה רק עדה חרדית או לנדא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה