קורונה אני צעירה ורוצה חיסון! איך אפשר להשיג? לאומית.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל חיסון למישהי צעירה? ב"ה בריאה.
אם למישהו יש מידע איפה יש חיסונים מיותרים אשמח!!
לאומית, במרכז.

• הוסף לסימניות
אם את מתלווה למבוגר/ת שאת מטפלת בו/ה וקבוע ונמצאת איתו/ה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שלאומית ביהודה הלוי פרסמו למטופלים שלהם
שבכל יום שישי כל מי שרוצה להתחסן יכול לבוא

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק עם מתאמי קשרי קהילה בקופה, יש סניפים שנשארים בהם חיסונים ומחכים למתחסנים.
שבוע שעבר היה כך בסניף רמות רח' כיסופים ירושלים.

• הוסף לסימניות
כמעט בכל הסניפים המחסנים, בפרט ביישובים עם אוכלוסיה צעירה כמו מודיעין עילית, ביתר וכו,
בשעות אחה"צ נשארים חיסונים עודפים ונותנים חיסון לכל דורש.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים!

אכן הלכתי היום לסניף לאומית בחזו"א בבני ברק בשעה רבע לאחת וחיסנו אותי, אפילו שאלו אם יש לי עוד מישהו שרוצה.
(אגב הייתי שם יותר מוקדם ואמרו לי לבוא בסגירה)
בקיצור, מי שרוצה להתחסן שיבוא בסוף יום, עדיף בשישי.

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאיזור האישי באתר הקופה (קופה אחרת) והיו מלא תורים פנויים מהרגע להרגע ולימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
אם את עובדת חנ''מ יתנו לך,
אני יודעת על כמה שהצליחו,
או שאת עובדת עם קשישים וכו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה