מידע שימושי אני צריך את ההקלטה של הרמקול של שבת (לבנברקים שביננו)

• הוסף לסימניות
אוי, הרמקול המיתולוגי של ר' איצ'ה רוזנגרטן...
למי יש?

"תושבים נכב-דים בהוראת רבני העיר שלי-ט"א מתבקשים התו-שבים, שלא-לצאת מחוץ לעיר שעתיים וחצי לפני כניסת השבת, כמו-כן ע"פ הו-ראתם אסור לנוע ברכב בתחומי העיר לאחר ה-צפירה השניה המבשרת את כניסת שבת-המלכה.
זמן הדלקת הנירות בשעה ----- ו -------- דקות. ----- ו------ דקות.
לפי הוראת רבני השכונה נא להדליק נירות 10 דקות לפני הזמן,
שבת ש-לום."

• הוסף לסימניות
לא הוגן להזכיר כזאת נוסטלגיה בלי להשמיע אותה...
יש עוד כמה שינויים בהברות. לא הדגשת הכל...

• הוסף לסימניות
אין לי את ההקלטה,
אבל אני מכיר את האברך היקר שמפנה לעצמו שעה וחצי כל יום שישי כדי להשמיע אותה,
הרב חיים דולינצקי
הוא גר ברחוב שבזי 22 בבני ברק
תוכל להשיג את הטלפון שלו בספר טלפונים.

• הוסף לסימניות
"תושבים נכב-דים בהוראת רבני העיר שלי-ט"א מתבקשים התו-שבים, שלא-לצאת מחוץ לעיר שעתיים וחצי לפני כניסת השבת, כמו-כן ע"פ הו-ראתם אסור לנוע ברכב בתחומי העיר לאחר ה-צפירה השניה המבשרת את כניסת שבת-המלכה.
זמן הדלקת הנירות בשעה ----- ו -------- דקות. ----- ו------ דקות.
לפי הוראת רבני השכונה נא להדליק נירות 10 דקות לפני הזמן,
שבת ש-לום."
זה מאיפה???

• הוסף לסימניות
זה אני יודע, גם בשכונה שלנו מקפידים על זה (בל"נ). אבל מעולם לא שמעתי את זה בהקלטה.

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות למשפחת רוזנגרטן.
(יש לי את ההקלטה מהם. כרגע היא אצלי בגן.)

• הוסף לסימניות
אין לי את ההקלטה,
אבל אני מכיר את האברך היקר שמפנה לעצמו שעה וחצי כל יום שישי כדי להשמיע אותה,
הרב חיים דולינצקי
הוא גר ברחוב שבזי 22 בבני ברק
תוכל להשיג את הטלפון שלו בספר טלפונים.
כמדומני שההקלטה היא של ר' איצ'ה רוזנגרטן נהגו של מרן זצוק"ל שעשה זאת לפני שנים רבות בהוראתו.

• הוסף לסימניות
מקפיץ
כי כעת אני זקוק בדחיפות להקלטה זו
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
כאן יש ביידיש
אבל זכור לי שבזמן שזה פורסם היה איפשהו גם בעברית

• הוסף לסימניות
תודה רבה גדולה!
אני זקוק בעברית.
אשמח לקבל מידע בענין!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה