- הוסף לסימניות
משתמשי תג היקרים!
את ההודעה הזו פירסמתי גם בפורום של התג וחשבתי שגם אתם יכולים לעזור.
אני בוגר קורס עיצוב גרפי בפרוג, והחלטתי שאני רוצה להתמקצע בעימוד דווקא.
אני עובד כרגע על אינדיזיין מן הסתם ושוקל להתחיל את הקורס הבא של עימוד מקצועי,
וללמוד את תוכנת "תג".
רציתי לדלות כל פיסת מידע שאתם יכולים לתת לי על מנת שאחליט את ההחלטה הנכונה.
את העוסק פטור שלי פתחתי לפני שנה, ויש פרנסה ברוך השם. עד היום עימדתי באינדי
5 קונטרסים וספר אחד, ואני מודע למספר בעיות שתג פותרת לעומת אינדיזיין.
השאלה שלי היא עד כמה דחוף כרגע לעשות את הקורס, וכמה אני יכול למשוך בלי לעשות את הקורס של התג. אם יש לכם תשובה על חלק מהשאלות הבאות זה יעזור לי מאוד (וכל מה שתוסיפו אדרבה). בבקשה ראו זו כשליחות ומצוה גדולה לעזרה ליהודי שרוצה לדעת אם זה נכון להשקיע כרגע עוד סכומים לא מבוטלים (כי אם אני נרשם זה אומר לקנות תג, ולנצל את מעמד הסטודנט לרכוש חבילת פונטים נוספת - שעד היום אני משתמש רק דרך חברת פונטייפ)
1. לכמה זמן מקבלים רשיון לשימוש בתג (ואם אני נרשם רק לתג האם הרשיון תקף לאותה תקופת זמן)?
2. אילו דברים אפשר לעשות רק בתג (בקלות ביחס לאינדי, כמו טור ושני טורים באותו עמוד) ואי אפשר באינדי?
3. האם מעמדים מקפידים לעבוד רק על תוכנה אחת, או על שניהם במקביל?
4. האם מלמדים מספיק חומר בקורס או שמלמדים מ"למעלה" (כי אמרו לי שהקורס עמוס)
5. הבנתי שסביבת העבודה לא מאפשרת לראות את מה שאני עושה "און ליין"? זו בעיה או שמתרגלים?
6. האם יש מישהו שמוכן להתנדב ולהראות לי (מלמעלה) איך עובד עימוד בתג? אני גר בבני ברק ולא אכפת לי לצאת מהעיר אם יש מישהו שמוכן לתת איזו שעה מזמנו..
תבורכו מפי עליון פי מיליון, בתודה מראש יהונתן אברהם
את ההודעה הזו פירסמתי גם בפורום של התג וחשבתי שגם אתם יכולים לעזור.
אני בוגר קורס עיצוב גרפי בפרוג, והחלטתי שאני רוצה להתמקצע בעימוד דווקא.
אני עובד כרגע על אינדיזיין מן הסתם ושוקל להתחיל את הקורס הבא של עימוד מקצועי,
וללמוד את תוכנת "תג".
רציתי לדלות כל פיסת מידע שאתם יכולים לתת לי על מנת שאחליט את ההחלטה הנכונה.
את העוסק פטור שלי פתחתי לפני שנה, ויש פרנסה ברוך השם. עד היום עימדתי באינדי
5 קונטרסים וספר אחד, ואני מודע למספר בעיות שתג פותרת לעומת אינדיזיין.
השאלה שלי היא עד כמה דחוף כרגע לעשות את הקורס, וכמה אני יכול למשוך בלי לעשות את הקורס של התג. אם יש לכם תשובה על חלק מהשאלות הבאות זה יעזור לי מאוד (וכל מה שתוסיפו אדרבה). בבקשה ראו זו כשליחות ומצוה גדולה לעזרה ליהודי שרוצה לדעת אם זה נכון להשקיע כרגע עוד סכומים לא מבוטלים (כי אם אני נרשם זה אומר לקנות תג, ולנצל את מעמד הסטודנט לרכוש חבילת פונטים נוספת - שעד היום אני משתמש רק דרך חברת פונטייפ)
1. לכמה זמן מקבלים רשיון לשימוש בתג (ואם אני נרשם רק לתג האם הרשיון תקף לאותה תקופת זמן)?
2. אילו דברים אפשר לעשות רק בתג (בקלות ביחס לאינדי, כמו טור ושני טורים באותו עמוד) ואי אפשר באינדי?
3. האם מעמדים מקפידים לעבוד רק על תוכנה אחת, או על שניהם במקביל?
4. האם מלמדים מספיק חומר בקורס או שמלמדים מ"למעלה" (כי אמרו לי שהקורס עמוס)
5. הבנתי שסביבת העבודה לא מאפשרת לראות את מה שאני עושה "און ליין"? זו בעיה או שמתרגלים?
6. האם יש מישהו שמוכן להתנדב ולהראות לי (מלמעלה) איך עובד עימוד בתג? אני גר בבני ברק ולא אכפת לי לצאת מהעיר אם יש מישהו שמוכן לתת איזו שעה מזמנו..
תבורכו מפי עליון פי מיליון, בתודה מראש יהונתן אברהם
הנושאים החמים