דרוש מידע אני צריך כתובות או טלפונים של מספר חניות במודיעין עלית

• הוסף לסימניות
אני צריך כתובות או טלפונים של חנויות אלו במודעין עלית.
אהיה אסיר תודה למי שיוכל לכתוב - אפילו איזור בקירוב
ניסיתי לחפש אותם בקווים ולא הצלחתי.

הפינה של אורלי -
שרי נויזץ -
חן ויופי -
ביוטיפול -
כרבולית -
חוט וגרב -
חוט ואיכות -
מושלם -
לבבות -
צלופן -
רובינשטיין -
מתוקיה -

תודה ענקית מראש על העזרה

• הוסף לסימניות
כרבולית- רשבי 7
הפינה של אורל- רב ושמואל
לבבות - רשבי 38
צלופן - מרומי שדה
שרי נויזץ- ברכפלד (נראה לי ברשבי)
חוט וגרב- מרומי שדה
רובינשטיין- רשבי

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכולכם!!!
אשמח מאד אם תוכלו לענות לי גם על ה5 האחרונים - תודה מראש!

מתוקיה -
וינברג כל כסף -
חן ויופי -
ביוטיפול -
חוט ואיכות -
מושלם -

• הוסף לסימניות
כנס כאן
http://kavvim.net/
חפש בנחת כל מה שאתה רוצה

מאמינה שתמצא את הרוב,
ואם יהיה משהו שלא, תעלה לכאן שוב שאלה

• הוסף לסימניות
רובינשטיין 08-9790590 / 054-6401240 רשבי באזור המספרים 48 אולי ממש בפינת הרחוב

• הוסף לסימניות
וינברג 054-8411001
ביוטיפול (נויזץ)0548434549 רשב"י וישועות דוד
("מתוקיר" 088504540 ,"איכות וגרב" מרומי שדה 9)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה