דרוש מידע אני צריך לטוס

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור לי אני רוצה לטוס אחרי פורים ואני צריך לחדש דרכון האם אני יכול לעשות השבוע ויספיק להגיע עד פורים
או שאני לא יכול לסמוך ע"ז ואני יעשה דרכון זמני וכל מי שנתקל בעניין ויכול לעזור איך התקנון של חידוש דרכון זמני
תודה מראש
ממש יעזור וה' ישלם בכפל כפליים
שבוע טוב
נ.ב. וכמובן מי שיכול להעלות את חוות דעתו מנסיון או מהבנה בנושא

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור לי אני רוצה לטוס אחרי פורים ואני צריך לחדש דרכון האם אני יכול לעשות השבוע ויספיק להגיע עד פורים
או שאני לא יכול לסמוך ע"ז ואני יעשה דרכון זמני וכל מי שנתקל בעניין ויכול לעזור איך התקנון של חידוש דרכון זמני
תודה מראש
ממש יעזור וה' ישלם בכפל כפליים
שבוע טוב
נ.ב. וכמובן מי שיכול להעלות את חוות דעתו מנסיון או מהבנה בנושא
דרכון בזמן הזה מגיע תוך שבוע-שבועיים
צריך לעקוב במיוחד מי שאין לו SMS

• הוסף לסימניות
רישמית לוקח 6 שבועות עד שזה מגיע, בתאכלעס מקבלים אותו ברוב המקרים בין 2 ל4 שבועות.
כיום יש לי שירות לקבל את הדרכון תוך יומיומיים אחרי התור בלשכה במשרד הפנים. אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
רישמית לוקח 6 שבועות עד שזה מגיע, בתאכלעס מקבלים אותו ברוב המקרים בין 2 ל4 שבועות.
כיום יש לי שירות לקבל את הדרכון תוך יומיומיים אחרי התור בלשכה במשרד הפנים. אשמח לעזור.
תודה רבה איך אני יכול ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
el491803 בגימייל

• הוסף לסימניות
ואם אבד דרכון
מה הפרוצדורה לחידוש?
וכמה זמן לוקח?

• הוסף לסימניות
אותו תהליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה