עזרה אני צריך עזרה בצבעים ודוגמה לארון חדר ילדים.

• הוסף לסימניות
יש לי תרשים לארון חדר ילדים, שהכנו (אני ואשתי) לפי הצרכים שלנו,
אך בנושא הצבעים של הפורמייקה והעיצוב שלהם, אנחנו פשוט לא מצליחים להגיע לאיזה שהוא מקום, אין לנו שום מושג איך מעצבים את זה.
אם יש לכם טעם טוב, ואתם מוכנים לעזור לנו בזה, נשמח לקבל את חוות דעתכם בעניין על כל צבעיו ודוגמאיו וכדו',
והשם הטוב ישלם לכם כגמולכם....
תודה מראש.
מצורף התרשים

קבצים מצורפים

• ארון.docx
    KB 171 · צפיות: 25
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכי ממליצה לראות דוגמאות להשראה- יש כאן המון בפורום
ולראות למה אתם מתחברים.
דבר שני בד"כ הארון מתכתב עם שאר הרהיטים בחדר. באיזה צבע הרהיטים הנוספים- מיטה? מכתביה?
הארון לחדר בנים? בנות? גם וגם?
בגדול אני אוהבת צבע נייטרלי כמו- לבן, שנהב וכו'
וידיות בצבעים מעניינים
וכך אם אתם רוצים בעתיד לשנות צבע אתם יכולים רק לשנות את הידיות.

• הוסף לסימניות
כנסו לפינטרסט ושם תחפשו צבעים וסגנון שאהבתם (אם אהבתם משהו כנסו אליו ותראו דברים דומים נוספים)
(כמובן שצריך שיתאים לכל שאר צבעי החדר)

• הוסף לסימניות
כמו ש @מחזיק מפתחות כתבה
תחפשו השראות בפינטרסט או באתרים של מעצבות
ככה תגיעו לכיוון של סגנון עיצוב
לגבי גוון תלוי בשאר החלל, לאיזה גילאים וכו
אחרי שתגיעו לכיוון מסוים יהיה יותר קל להתקדם

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכי ממליצה לראות דוגמאות להשראה- יש כאן המון בפורום
ולראות למה אתם מתחברים.
דבר שני בד"כ הארון מתכתב עם שאר הרהיטים בחדר. באיזה צבע הרהיטים הנוספים- מיטה? מכתביה?
הארון לחדר בנים? בנות? גם וגם?
בגדול אני אוהבת צבע נייטרלי כמו- לבן, שנהב וכו'
וידיות בצבעים מעניינים
וכך אם אתם רוצים בעתיד לשנות צבע אתם יכולים רק לשנות את הידיות.
כנסו לפינטרסט ושם תחפשו צבעים וסגנון שאהבתם (אם אהבתם משהו כנסו אליו ותראו דברים דומים נוספים)
(כמובן שצריך שיתאים לכל שאר צבעי החדר)
כמו ש @מחזיק מפתחות כתבה
תחפשו השראות בפינטרסט או באתרים של מעצבות
ככה תגיעו לכיוון של סגנון עיצוב
לגבי גוון תלוי בשאר החלל, לאיזה גילאים וכו
אחרי שתגיעו לכיוון מסוים יהיה יותר קל להתקדם

בהצלחה!
תודה לכל העונים..
לצערי אני כותב את זה לאחר שראינו כבר המון דוגמאות להשראה, ועדיין לא הגענו לשום תוצאה,
לגבי שאר הרהיטים בחדר, עדיין לא מרוהטת, נכנסו לאחרונה ממש לדירה.

• הוסף לסימניות
@חבובצ'יק כאן בקישור הזה ניתן לעשות הדמיה תבחר רהיט דומה למה שעיצבת ותבחר צבעי פורמייקה ושילובים ותראה מה נכון בעיניך

• הוסף לסימניות
@חבובצ'יק כאן בקישור הזה ניתן לעשות הדמיה תבחר רהיט דומה למה שעיצבת ותבחר צבעי פורמייקה ושילובים ותראה מה נכון בעיניך
לא הבנתי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך עושים את זה?
נכנסים לארונות חדר ילדים,
ושם בוחרים בתפריט דוגמה של ארו שהכגי קרובה לשרטוט
ומנסים בתפריט הצד שילובי צבעים של פורמייקות- וההדמיה משתנה לפי הצורך
לדוג' כאן: https://uliwood.co.il/closets/sandwich-wood-closet/ארון-4-דלתות-דגם-יהונתן/
בוחרים בצד צבעים
1746360695074.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה