נכתב ע"י Shlomi;414597:"תמונות של תימנים"
קצת כבוד? אני לא תימני, אני אשכנזי.
אבל אני מכבד כל אחד כפי שהוא, למה דווקא תימנים אם אפשר לשאול?
OK , בכל מקרה שיהיה ברור, לא התכוונתי לפגוע באף אחד..נכתב ע"י שלום מ;414638:סביר להניח, שהוא רוצה תמונות אותנטיות של תימנים עם הסממנים שלהם כמו תלבושת מסורתית, פאות מסולסלות והמאפיין אותם,
אם הכוונה רק לתמונה של אנשים ממוצא תימני, אני כבר אעלה תמונה שלי....![]()
נכתב ע"י אברומי נויבירט;414777:ניסוח בקשת תמונות של יהודים מתימן, היה חוסך את כל התגובות כאן
נכתב ע"י יוד;414811:בפרט שלתמנים באמת יש מה למכור!!!
נכתב ע"י michalush;415081:אין לי מושג לגבי זכויות יוצרים!
חבל שאנשים מתפלפלים בכל דבר.נכתב ע"י אלי ויסברג;414708:תסלח לי, אבל אתה מקרין קהות אטומה משהו.
עדתיות היא דבר יפה מאוד.
עם ישראל הוא בעל רבגוניות מדהימה של עדות ומגזרים, ובזה יופיו.
כאשר אנחנו מדברים על כן גזענות לא גזענות אין בזה מן הנוגע בשיוכים לעדות וכדומה.
בקיצור: אין שום בעיה לזהות מישהו כ"תימני", "מרוקאי" או "אשכנזי".
---
למעשה, ניתן לזהות בתגובתך שמץ של נימהדקה של גזענות.
"אני מכבד כל אחד כפי שהוא" - יש בעיה עם זה שהוא תימני (או מסולסל פאות עטוי גלאבייה וחנוט במעיל שחור מכונף), שאתה מסכים ברוב טובך האירופי לקבל אותו כמות שהוא.
(אני מניח שאכן לא התכוונת לפגוע במישהו, אבל הדברים ראויים להיאמר)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים