בקשה אני צריך תמונות

• הוסף לסימניות
אני צריך תמונה של נוף הרים בשוויץ,
ותמונה של קלפי.
מי שיש לו שיעלה לפה.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי יעזור...
IMG_news_D1052-092.jpg
31219ImageFile2.jpg
johannes-hofmann-PM5a_R83-YQ-unsplash.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה לגבי זכויות יוצרים

קבצים מצורפים

• תמונת+נוף+-+שוויץ.jpg
    תמונת+נוף+-+שוויץ.jpg
    KB 185.9 · צפיות: 21
  • שוויץ.jpg
    שוויץ.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 25
  • רכבות-ההרים-בערים-ה.jpg
    רכבות-ההרים-בערים-ה.jpg
    KB 213.3 · צפיות: 24
  • green-train-wooods.jpg
    green-train-wooods.jpg
    KB 751.4 · צפיות: 27
  • letters_notes_poster_small.png
    letters_notes_poster_small.png
    KB 347.5 · צפיות: 23
  • קלפי (1).jpg
    קלפי (1).jpg
    KB 21.8 · צפיות: 25
  • קלפי.jpg
    קלפי.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 24
  • קלפי_בחירות_2019ב.jpg
    קלפי_בחירות_2019ב.jpg
    KB 246.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם, התמונות ששלחתם מצוינות בשבילי,
תודה רבה, עזרתם לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה