כללי אני צריכה אקשן שעושה את זה..

• הוסף לסימניות
קיים למישהו? גם עם פריסה של פחות כרטיסים זה יהיה מעולה.
תזכו למצוות .

קבצים מצורפים

• ד.png
    KB 231.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
והנה למקרה שאין לך אותו :)
(זה קצת שונה, אבל אותו רעיון).

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• MAG006.rar
    KB 71.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1583865:
והנה למקרה שאין לך אותו :)
(זה קצת שונה, אבל אותו רעיון).

בהצלחה.

תודה אבל אין משו כזה עם פינות מעוגלים אולי?
כמו כרטיסי אשראי ..

• הוסף לסימניות
אז מה אתם או אומרים? אין מצב שאמצא משהו דומה ?

• הוסף לסימניות
סתם רעיון:
לעשות ריבוע עם פינות מעוגלות באילוס', לשכפל ולתת סיבוביות ורווח כמו בתמונה ואז ctrl d וזה ייתן לך עוד כמה שתרצי. אח"כ לתת צל למה שצריך ולהכניס לתוכם את התמונות שרצית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1584302:
סתם רעיון:
לעשות ריבוע עם פינות מעוגלות באילוס', לשכפל ולתת סיבוביות ורווח כמו בתמונה ואז ctrl d וזה ייתן לך עוד כמה שתרצי. אח"כ לתת צל למה שצריך ולהכניס לתוכם את התמונות שרצית.

תודה אבל זה לא יוצא כמו בקלפים ממש כי אין עומק
אם לא תהיה לי ברירה זה מה שאעשה . תודה לך!

• הוסף לסימניות
מצאתי את האקשן שחיפשתי
אני מעלה לפה לטובת מי שירצה בעתיד..

קבצים מצורפים

• פינות מעוגלות.rar
    KB 40.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1585424:
מצאתי את האקשן שחיפשתי
אני מעלה לפה לטובת מי שירצה בעתיד..

היכו מצאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה