כללי אני צריכה את חוות דעתכם המלומדת..

• הוסף לסימניות
ובכן...
הלקוח ביקש דווקא תמונה של מיכלית סולר.
עשיתי לו. עשיתי גם משהו אחר כפי שאתם רואים. חשבתי שזה יהיה יותר מוצלח.
למעשה עכשיו אני חושבת שזה עם התמונה של המיכלית אולי יותר מתאים, יותר משדר סולר. אולי השני צריך צבעים יותר חמים, לא יודעת...
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות. הראשון תופס את העין, מקורי וחמוד. השני בנאלי שלא מתעכבים עליו.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מיוחד ומעביר את המסר
וועדיף צבעים חמים

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון לוקח בגדול!
את השני מי רואה?

• הוסף לסימניות
לענ"ד הראשון לא מוכר סולר. הוא אמנם מעניין ומקורי, אבל אלגנטי מדי.
קהל היעד הוא כנראה מי שמשתמש כבר בסולר, ולא מי שמחפש אמצעי לחימום הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;496368:
לענ"ד הראשון לא מוכר סולר. הוא אמנם מעניין ומקורי, אבל אלגנטי מדי.
קהל היעד הוא כנראה מי שמשתמש כבר בסולר, ולא מי שמחפש אמצעי לחימום הבית.

ומי מחפש סולר אם לא מאות בתי אב בעלי הסקה מובנית באזורים הקרים בארצינו?

התמונה משדרת בדיוק את החום הנעים של הסקה, לעומת התמונה הסולרית.

• הוסף לסימניות
בטח שהראשון.
רק לחמם את הצבעים, כתום נניח. מקסים!!!

• הוסף לסימניות
השני יותר טוב, כי הוא עושה רושם של חברה גדולה ושמנה, מחוספסת וכבדה.

בדברים כאלו אנשים מחפשים את המקצועי והגדול עם המיכלית הגדולה
ולא את המוכר הקטן שלוקח גרפיקאית עם פונפון.

אני, אם הייתי רואה את שתי הפרסומות, הייתי לוקח את הגרפיקאי של הראשונה אבל את הסולר של השניה.

• הוסף לסימניות
עוד הערה: הראשון לא ריאלי, הוא דמיוני. זה עושה רושם של חברה לא אמינה, כאילו מה אתם עושים משחקים? באים לשים סוודר על הבית? לא ככה מחממים בית. ככה זה בתת מודע של הצרכן.
השני ריאלי. משאית סולר שתבוא ותמלא לי את ההסקה- מתאים לי. זו חברה שמדברת ישירות ולענין, מה שעושה רושם של חברה אמינה.

• הוסף לסימניות
שניהם מיוחדים מאוד
הראשון מתאים יותר למשהו נקי - כמו מזגנים.

השני מתאים יותר לסולר - אמנם מכלית, אבל סולר זה סולר.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים! אבל, סיבכתם אותי... חשבתי שאולי תהיה הכרעה גורפת.
אני מודעת לכל הטיעונים הנ"ל אבל מתקשה להכריע לטובת אחד מהשניים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מדהים, והשני לא רחוק ממנו, יש לו נוכחות חזקה.

• הוסף לסימניות
הראשון לביתי. את הצרכן הקטן לא מעניינות משאיות סולר...
השני לתעשייתי - את הצרכן הגדול מעניינת האמינות וגודלה של החברה.

• הוסף לסימניות
הראשון מחמם תבית..

השני נראה שבאו לשרוף ת'בית;)

• הוסף לסימניות
אני מציע לשלב את שניהם

להכניס בתוך הראשונה למטה תמונה של סולר מיכל קטן

• הוסף לסימניות
השני לוקח בקלות,
תבינו, שהראשון מיועד כשמנסים למכור מוצר ולהציג אותו כמושך וע"י כך לגרום לנו לקנות אותו ולחשוק בו,כנעליים למשל, או בגדי תינוקות, וכדו'.
בסולר, אין יותר מידי מה להציע, בן אדם צריך סולר לבית, אין בזה סוגים וסגנונות, ולכן כשאדם מחפש סולר הוא רוצה לראות תמונה של סולר מול העיניים, וכשהוא יצטרך יהיה לו את זה במיידית, בלי פירסומות יפהפיות שאינן מזכירות סולר.
הפרסומת היפה הראשונה תתאים מעולה, לחנות מעילים חדשה, או אולי לחברת תנורים יוקרתית וכו'.
לסולר, זה כמו אינסטלטור, לא רוצים יפה ומסוגנן, רוצים אינסטלטור עם מכנסיים בעייתיות, מטונף ומלוכלך כאן ועכשיו, בלי יופי ובלי קישקושים!, בשביל תכשיטי זהב לכלה החדשה, נפתח יפה ת'עיתון, ונחפש מודעה יפה ומרשימה.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת, אבל יש הבדל קיצוני ברמת הגרפיקה בין 2 המודעות.
הראשון מאד מאד יפה.
אפשר לקחת את השני ולעבוד עליו שיראה יותר טוב,
למשל - לדקק יותר את הקו החיצוני של 'סולר', לעבוד על החתיכה הויקטורית למעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה