כללי אני צריכה את עזרתכם!! - סגירת קובץ לדפוס

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור קובץ לדפוס (בפוטושופ) ששוקל המון המון המון אני שומרת אותו ב PDF, אצלי הוא נשמר בסדר, הבעיה מתחילה בזה שאני רוצה להעביר אותו לדפוס ואז הוא רושם לי שהקובץ פגום, אולי משהו יסביר לי איפה הטעות שלי?

• הוסף לסימניות
שיטחת שכבות?

• הוסף לסימניות
את שולחת במייל? תעשי ממנו זיפ לפני. לעיתים נדירות מאוד הוא נדפק בהעברה.

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ פוטושופ - תעשי שיטוח שכבות ואז הוא בטח ישקול הרבה פחות
(כמובן לשמור בשם אחר כדי לא להרוס את הקובץ המקורי)
סה"כ קובץ פוטושופ משוטח לא אמור לשקול המון אלא אם כן הוא שלט גדול מאוד או משהו.

נסי אולי לייבא את הקובץ לאינדיזיין ולסגור משם

אגב, אפשר לבוא עם הקובץ הענקי לדפוס ולבקש שיסגרו, אני עשיתי את זה כמה פעמים פעם מזמן...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, הסתדרתי

• הוסף לסימניות
רק צריך לבדוק שיש את אותם גרסאות..
כי לפעמים את עושה את כל הדרך הארוכה עד לדפוס ו..הקובץ לא נפתח.
גם מחו"ל הגיעו אליי והקובץ לא נפתח..שכחו מזה PDF :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה