כללי אני צריכה את עזרתכם!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מעניין אותי לדעת מה אתם אומרים על הדפים המצוירים, (לא ציירתי רק מיליתי בצבע) האם זה על רמה?
ומה המחיר לדף?
מאוד מאוד חשוב לי את חוות דעתכם!
תודה רבה

קבצים מצורפים

• מכת דם 2.jpg
    KB 382.5 · צפיות: 18
  • נקיון לפסח.jpg
    KB 280.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ואאאו. זה נראה הרבה עבודה!!
הצביעה שידרגה מאד את הציור.
לגבי מחיר אין לי מושג.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לאחרונה מישהו העלה את התמונה הראשונה ואמר שהוא קיבל אותה לצביעה- http://www.prog.co.il/showthread.php?t=123165

ועוד משהו, אם זוהי מכת דם, אז היאור צריך להיות אדום.

• הוסף לסימניות
???

מוזר, לא?

קבצים מצורפים

• מכת דם 2.jpg
    KB 199 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
סגנון צביעה שונה לגמרי, אולי רוצים 2 סגנונות?:confused:

• הוסף לסימניות
:משונה וגם מוזר, הוא עף לו מחוץ לספר...
מהר היפכו את הדף...
:D:D:D
בטוח מזמין ההעבודה לא התכון לחשיפה מקבילה.

• הוסף לסימניות
איזה מתח:eek:

• הוסף לסימניות
רוצים שאוסיף למתח שלכם?
פגשתי את מזמינת העבודה, והיא הראתה לי את הציור הריק ושאלה אם אני מתמצאת בצביעה... וזה אחרי שתי הצביעות האלה :eek::rolleyes:

• הוסף לסימניות
מהכרות עם מזמינת העבודה,
היא ניסתה לבדק כמה סגנונות צביעה עד שבחרה במה שאהבה יותר והיה מתאים לה מבחינת לו"ז ותוצאה. לגיטימי, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;950109:
מהכרות עם מזמינת העבודה,
היא ניסתה לבדק כמה סגנונות צביעה עד שבחרה במה שאהבה יותר והיה מתאים לה מבחינת לו"ז ותוצאה. לגיטימי, לא?
נכון מאוד!
אבל אני צריכה לדעת כמה אני צריכה לקבל על העבודה לי זה לא מפריעה היא יכולה לתת את זה לעוד 5 גרפיקאיות אני צריכה לקבל את שלי, לא כך?

• הוסף לסימניות
אין ספק שמגיע לכל אחת שעבדה וסוכם עימה את שכרה.
לא סיכמת איתה מראש סכום על העבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויסמן;950125:
נכון מאוד!
אבל אני צריכה לדעת כמה אני צריכה לקבל על העבודה לי זה לא מפריעה היא יכולה לתת את זה לעוד 5 גרפיקאיות אני צריכה לקבל את שלי, לא כך?

אין שמחה כהתרת הספקות...הלילה כבר נוכל לישון בשקט:)

על צביעה כ"כ מושקעת את צריכה לקבל מחיר מלא ולא רק מחיר סמלי עבור ניסיון.

אני לא ציירת אבל זה נראה כמה מאות שקלים.

דרך אגב הצביעה שלך יפה הרבה יותר מהצביעה של היאור האדום, לטעמי

• הוסף לסימניות
בלי קשר להמשך הדיון על האיור שהופץ...
הצביעה שלך מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
מאוד מוזר לי שמתחילים עבודה בלי לסכם מראש על מחיר...
זה לא נשמע לי הוגן כל כך...
אמורים לעשות את כל הבירורים הללו לפני קבלת העבודה- כדי לא לגרום אי-נעימויות או חוסר הבנה בין שני הצדדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;950213:
מאוד מוזר לי שמתחילים עבודה בלי לסכם מראש על מחיר...
זה לא נשמע לי הוגן כל כך...
אמורים לעשות את כל הבירורים הללו לפני קבלת העבודה- כדי לא לגרום אי-נעימויות או חוסר הבנה בין שני הצדדים...

אין כאן רק ענין של הגינות. צריך לסכם כל דבר מראש
כדי שאח"כ לא יהיו בעיות. אפילו - אם את רוצה קרדיט בספר למשל.
היה לי לקוח שהסכים להכניס קרדיט על שערים שעשיתי לו לספר
בתנאי שאתן לו אחוזים על עבודות שיגיעו דרך הספר, חוצפה, לא?
גם על תשלום עבור תמונות שקונים באתרים...

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אבל אני צריכה גם את העזרה בקשר למחיר, אפילו בערך אני מאוד ישמח, אמרתי ללקוח שאני הולכת לפרסם כאן הקבצים ואחרי החוות דעת שלכם על המחיר ועל העיצוב אני ישלח לה קישור ,אז תנו בבקשה את חוות דעתכם.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה