כללי אני צריכה בדחיפות אקשן של ברושור 3 כנפיים - A5

• הוסף לסימניות
בבקשה!!!!!!
שהכנפיים לא ארוכות וצרות כמו ברושור סטנדרטי אלה כל כנף בגודל A5
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
לוקחים אקשן רגיל ומעוותים אח"כ לפי הצורך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1438870:
לוקחים אקשן רגיל ומעוותים אח"כ לפי הצורך
לקחתי אקשן רגיל של ברושור 3 כנפיים צר והגרפיקה לא נכנסת לי שם אני צריכה ממש למתוח וזה מתעוות ויוצא לא יפה! אין פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
תמתחי, תפעילי את האקשן
וכשזה מוכן תכווצי בחזרה

• הוסף לסימניות
טוב אני ינסה ..
לא ידעתי שאפשר לעבוד ככה חשבתי צריך אקשן אחד לאחד..
תודה

• הוסף לסימניות
לקחתי אקשן רגיל מיקמתי את כל הכנפיים במקומם - כל אחת לחוד אחרי שמתחתי וכו..
ולחצתי לפעולה , האקשן הופעל ויצא לי ברושור אבל כנף אחת חסרה , במקום שהיא אמורה להיות יש רקע לבן.. מה אני עושה לא טוב?

• הוסף לסימניות
מי יכול להסביר לי בבקשה ? זה דחוף לי!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה כמה וכמה פעמים באקשן של הברושור הזה שהעלו בפרוג.
מה שגיליתי זה שלכנף השלישית נוסף באיזה שהוא שלב עוד חלק קטן בקצה הדף שמתעוות יחד איתה.
מה שצריך לעשות זה באמצע האקשן, לפני השלב השני, ללכת לשכבה של הכנף הזו, לבחור רק את הכנף ולמחוק את המסביב (הכי טוב להעלות אותה בשכבה ולמחוק את השכבה הקודמת).
עשיתי כך ואחר כך הרצתי את שלב 2 ואז זה עבד...
בהצליחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה אני ינסה ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה