עזרה אני צריכה בדחיפות תמונות ברורות של: הרב ראובן אלבז והרב ברוך שרגא

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות תמונות ברורות של:
הרב ראובן אלבז
והרב ברוך שרגא

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    KB 7.8 · צפיות: 112
  • הורד (3).jpg
    הורד (3).jpg
    KB 6.4 · צפיות: 135
  • הורד (4).jpg
    הורד (4).jpg
    KB 12.3 · צפיות: 136
  • הורד (5).jpg
    הורד (5).jpg
    KB 6.3 · צפיות: 116
  • הוסף לסימניות
התמונה של הרב שרגא לא כ"כ מפוקסלת אם אפשרי להעלות תמונה קצת יותר ברורה וכן תמונה של הרב יצחק יוסף
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלא יהיה טעות

התמונה שהעלתם כאילו "הרב ברוך שרגא" זה בכלל לא הוא
זה הרב שמואל פנחסי שליט"א
יש דמיון מסויים
אבל ממש לא הוא

אנסה לחפש - אם יש - אעלה

• הוסף לסימניות
מצאתי את הרב שרגא
מצו"ב
זה מלפני כעשר שנים. אולי קצת יותר.
אבל זה מה יש

מקוה שיעזור משהו

קבצים מצורפים

• הרב ברוך שרגא.JPG
    הרב ברוך שרגא.JPG
    KB 118.6 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
תודה
אפשרי גם תמונה של הרב יצחק יוסף?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בכל גוגל יש תמונות שלו....
אין לי משהו זמין.
אבל בודאי שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם מישהו מסכים להוריד עבורי את הסליחות של הרב אלבז, אני צריכה את זה בקובץ
ואני פשוט לא מצליחה!!! בבקשה אם מישהו יכול יעזור לי מאודדדדד
זה לזיכוי הרבים...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה