אני צריכה ברכות לגננת וסייעת

• הוסף לסימניות
אני ממש לא טובה בכתיבת ברכות. למישהי יש רעיון תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי לחשוב על נושא שלמדו במשך השנה ולקשר את הברכה לזה, זה קל יותר.

• הוסף לסימניות
אני מחברת לפי המתנה יותר נכון קונה מתנה שמתאימה לברכה
שעון- על השעות היפות ביחד...
דיסקים לשמיעה-על צלילי המנגינה שלאורך השנה/לריתמיקאית על ההפעלות...
מגבות מצעים- על חום פינוק ואהבה
שוקולד בעטיפה מיוחדת -על שעטפת אותי באהבה
כל הקשור ללחים גביעים כוסות בקבוקים-על השפע והטוב ושתזכה לשפע ברכות
נטלה-כנ"ל שפע
כיסוי לחלות מפה-על כיסוי חם ואהבה
כוסות מאג-שעות של נחת
אגרטלים- פריחה ליבלוב על עזרה בהצמחת השתיל הרך שהופקד בידיה
מחזיק מפתחות- על התחזוקה החזקה על סביבה מתוקה ומטופחת...
תכשיט- על שמירה על התכשיט הערכה...

• הוסף לסימניות
הכי טוב ברכה אישית מלב אל לב אפילו לא מסוגננת משהו
מה את רוצה שהגננת תראה את כישורייך (שהם לא שלך:eek:) או שתראה את הערכתך אליה ?
שבי קחי דף ועט וכתבי דברים פשוטים אמיתיים שאת מרגישה באמת ואני בטוחה שהיא מאד תתרגש כשתקבל הרבה יותר מחרוזים חלולים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה