בקשה אני צריכה דחוףף הפניה למיון מי יכול לעזור לי??

• הוסף לסימניות
אם את רוצה הפניה, אל תצאי לכיוון הבית חולים לפני שקיבלת...
כי הם לא יתנו לך הפניה

• הוסף לסימניות
יצא לי בשנה האחרונה לפנות למיון ללא הפניה ואח"כ התנהלתי עם מאוחדת וכו' וכו'
הם אמרו לי שפעם הבאה [שלא יקרה..], אז כשיצא לפנות למיון אז לא אתעכב ואתקשר מהמיון עצמו למוקד של מאוחדת שישלחו הפניה והם שולחים בפקס ישר לשם..
תבדקי אם זה אכן ככה...
בהצלחה ורפו"ש!

• הוסף לסימניות
יצא לי בשנה האחרונה לפנות למיון ללא הפניה ואח"כ התנהלתי עם מאוחדת וכו' וכו'
הם אמרו לי שפעם הבאה [שלא יקרה..], אז כשיצא לפנות למיון אז לא אתעכב ואתקשר מהמיון עצמו למוקד של מאוחדת שישלחו הפניה והם שולחים בפקס ישר לשם..
תבדקי אם זה אכן ככה...
בהצלחה ורפו"ש!
ולנו היה בדיוק הפוך, ברגע שהם הבינו שאנחנו במיון הם פשוט ניתקו עלינו טלפון ולא הסכימו לדבר איתנו בשום פנים ואופן.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה הפניה, אל תצאי לכיוון הבית חולים לפני שקיבלת...
כי הם לא יתנו לך הפניה
ולנו היה בדיוק הפוך, ברגע שהם הבינו שאנחנו במיון הם פשוט ניתקו עלינו טלפון ולא הסכימו לדבר איתנו בשום פנים ואופן.

אם לא אומרים אין סיבה שידעו.
עשינו כך כמה פעמים

• הוסף לסימניות
זה ברור עכשיו אנחנו יודעים...
בית חולים זה לא מקום שעולים אליו כל יום

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן
פנינו למוקד הרופא שם אמור לחזור עד שעתיים מהפניה
מקוה שיסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה