אני צריכה דחוף רופא שינים מומחה לטיפול שורש,

• הוסף לסימניות
משהו מכיר רופא מומחה לשורש באזור המרכז ירושלים והסביבה?
אשמח לשמוע המלצות!
זה יעזור לי מאוד!!

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך בבני ברק, יש רופא שמומחה רק לשורש, ז"א הוא מבצע רק טיפולי שורש אח"כ לכתר תצטרכי ללכת לרופא אחר
ד"ר קפלן 03-5702447

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבי12;n5048043:
משהו מכיר רופא מומחה לשורש באזור המרכז ירושלים והסביבה?
אשמח לשמוע המלצות!
זה יעזור לי מאוד!!

ד"ר שי לחמי רחוב שץ (פניה מקינג גורג)
רופא מעולה במיוחד אנושי ומקצועי וזריז.

• הוסף לסימניות
דיברתי אתו הוא לא ממוחה,
אני מחפשת מומחה לטיפול שורש בגלל שיש לי רפלקס ההקאה כל פעם שעושים לי צילום,
משהי התנסתה בזה פעם???
הייתה אצל רופא כזה?

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על ד"ר קפלן
עברתי אצלו טיפול שורש מורכב ולא הרגשתי כלום.

• הוסף לסימניות
ד"ר קפלן רגיש וסבלן מאוד.

• הוסף לסימניות
למי ששאל על הרופא בבית שמש:

ד"ר שטיינברג הוא רופא מומחה לטיפולי שורש, שעושה כבר 30 שנה רק תעלות (דהיינו טיפולי שורש)
הוא עובד במרפאה של ד"ר שפירו ברמת בית שמש א'

המספר במרפאה של ד"ר שפירו הוא- 02-9990201

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מומחה לטיפול שורש בהסדר עם מאוחדת (לא ילדים)
אשמח לכל מידע והמלצה מנסיון בלבד!
עדיף בירושלים

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר שאול לין
נראה לי שעובד במרפאת מאוחדת בת"א
אני עובדת במאוחדת בחיפה
ושולחים עליו אנשים שצריכים רופא מומחה
הוא אלוף,
והמחירים כמו של קופ"ח

• הוסף לסימניות
יש את דר לאופר מהמרכז
מומחה ומצליח להציל את השיניים מעקירה ושתלים
0543880700

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה