בקשה אני צריכה דחוף רעיון למתנה גזעית לגיל 43 מהילדים

• הוסף לסימניות
יש לי כמה רעיונות לגיל 44, (מיני קיטשען, מקרר קטן, נינג'ה,)
לגיל 43 אין לי שום רעיון.
אני חושב שההגיל הוא רק לסמל את התקופה בחיים של האמא...

בגדול גיל 43 זה אמא שאין לה זמן לנשום היא מנסה לתמרן בין הבית והילדים למחויבויות בחוץ כמו כן זה גם הגיל שבו פער גילאים משמעותי בין הילדים ילדים קטנים ונשואים יכולים לגור יחד...
וכל גיל דורש טיפול אחר ותשומת לב אחרת.. בקיצור לא פשוט🤦

• הוסף לסימניות
אני חושב שההגיל הוא רק לסמל את התקופה בחיים של האמא...

בגדול גיל 43 זה אמא שאין לה זמן לנשום היא מנסה לתמרן בין הבית והילדים למחויבויות בחוץ כמו כן זה גם הגיל שבו פער גילאים משמעותי בין הילדים ילדים קטנים ונשואים יכולים לגור יחד...
וכל גיל דורש טיפול אחר ותשומת לב אחרת.. בקיצור לא פשוט🤦
כן ברורר אבל 43 ו44 זה לא הסיפור הגדול . בוא אחי . . .

• הוסף לסימניות
מחשב נייד יש לה רעיון יפה אבל
אנחנו עושים שיפוצים בקרוב אולי משו קשור לזה
לא חובה

• הוסף לסימניות
מחשב נייד יש לה רעיון יפה אבל
אנחנו עושים שיפוצים בקרוב אולי משו קשור לזה
לא חובה
ממממ
נתנו כאן רעיונות יפים
צריך משהו שאת יודעת שהיא צריכה ולהכניס בו תמונה של המשפחה
הייתי ממליץ על שעון גדול לחדר הורים .

• הוסף לסימניות
תאורה יוקרתית.
אבל, כדי שזה יהיה מוצלח, תתקינו את זה בהפתעה כשהם לא בבית.

• הוסף לסימניות
ממממ
נתנו כאן רעיונות יפים
צריך משהו שאת יודעת שהיא צריכה ולהכניס בו תמונה של המשפחה
הייתי ממליץ על שעון גדול לחדר הורים .
זה משהו שנמר להרבה זמן וגם אם זה יהיה גדול זה יתן שאו . וזה חשוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה