כללי אני צריכה חות דעת ללוגו לחנות בגדי ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח על כל הערה

קבצים מצורפים

• גינגים.jpg
    KB 936.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לדעתי הימני התחתון ללא המסגרת, ממש יפה, רק שלקח לי כמה שניות לקלוט שזה ג'ינג'ים....
לדעתי תשני את ה3 עיגולים לגרש, או למשו יותר ברור
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה מסמל ה"סגול" הזה למעלה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיא ניסתה ליצור כמין נמשים אבל לדעתי זה לא יצא מוצלח....

• הוסף לסימניות
גם לי לקח זמן לקלוט שזה ג'ינג'ים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;566643:
אני חושבת שהיא ניסתה ליצור כמין נמשים אבל לדעתי זה לא יצא מוצלח....

אכן זה אמור להיות נמשים
ואגב הלקוחה רוצה פונט כתב ולא דפוס

• הוסף לסימניות
גם לי....
ונראה לי שהשם ג'נג'י יותר חמוד, אם אפשר לשנות..

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

אנא חוו דעתכם , האם לעשות משהו שונה לגמרי?

קבצים מצורפים

• גינגים.jpg
    KB 635.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התחתון מימין נראה יפה לטעמי אבל ממש קשה לראות שאלו בכלל אותיות... ועד שקלטתי מה כתוב הייתץי צריכה לעבור על כל הלוגואים כדי לוודא שאכן הבנתי נכון. חובה לכתוב ברור יותר...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אבל למה הרקע שחור???
אני הייתי שם רקע יותר סימפטי שקשור לכתום....
חוץ מזה ממש ממש יפה.

• הוסף לסימניות
אני דווקא קראתי מיד ג'ינג'ים וראיתי מיד נמשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;566712:
אני דווקא קראתי מיד ג'ינג'ים וראיתי מיד נמשים.

כנראה שאת גינגית.....:p

לדעתי ההוא בלי המסגרת הכי מוצלח רק צריך לשפץ אותו מבחינת קריאות
כמו שכתבו קודמי,,,,

• הוסף לסימניות
זה חנות יוקרתית או זולה ?
כי הלוגו הזה בעיקרון משדר מראה פשוט יותר(הצבע , הפונט )
אם זה לחנות זולה אז זה בסדר

• הוסף לסימניות
כיוון החשיבה נכון. הביצוע אינו מלוטש דיו.
בלוגו מבוסס פונט (ז'אנר האהוב עליי באופן אישי), יש צורך קודם כל באות. רק אח"כ ברעיון.
אם הפונט אינו קריא דיו / נראה פיראטי (חינמי) / או כללית לא יוצר רושם מקצועי, כל הלוגו ילך בעקבותיו וחבל. במקרה זה הנמשים רק זורעים מלח על הפצעים...
הלקוחה מעדיפה פונט "כתב יד", לגיטימי. צרי עבורה את המילה ממספר פונטים - שתבחר את הסגנון המועדף ומשם להמשיך הלאה. אפשר לעבות, להצר, להדק או לקצר בדרך ליצירת יחידה אחת הומגנית שמרכיביה יראו שייכים אחד לשני.
אין צורך "להאכיל בכפית" את המתבונן, פונט טוב יעשה את העבודה גם אם יהיה כתוב בשחור. סכמת צבעים סופית ניתן לקבוע בסוף, בהתאם לצורך ואילוצים טכניים כאלה ואחרים. (על מנת להבליט את הכתום אין צורך דווקא ברקע שחור).

רצ"ב המחשה מהירה (לא לשימוש), מבוססת "אלסקה" של פונביט.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• GN1.png
    KB 58.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
רק לא, בבקשה, לא אלסקה.

• הוסף לסימניות
למה לא?? למרות שהוא שחוק\מאוס\טחון עד דק\לעוס עד בחילה (טוב, נסחפתי... :)) - נראה לי שאין מתאים ממנו לג'ינג'ים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה