אני צריכה להגביה את הבית ב6סמ ואני רוצה לעשות גבס בתקרה ,מה עושים?????

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היום שמנסים לצמצם כמה שיותר בגובה, עושים 2.5 וזה בסדר(לפי התקן, זה המינימום המותר).
הבדל של 2 ס"מ, זה לא משמעותית כ"כ, אני חושבת שזה בסדר.

• הוסף לסימניות
גם אצלנו הבית בגובה של 2.40 וזה ממש נראה בסדר גמור. אולי בגלל שאנחנו נמוכים יחסית..
רק עם ארונות זה יכול להיות קצת בעיה כמו שכבר אמרו פה.

• הוסף לסימניות
לכאורה הכי הגיוני
כמו שמירי כתבה לעשות הנמכות נקודתיות ו\או סינר גבס (זה אומר מסגרת מונמכת מגבס בדר"כ עם ספוטים וכדומה)
זה ייתן אפקט יפה וישמור על ההרגשה של הגובה כולל שייתן מקום להתקין גופי תאורה שיורדים.
כמובן שאם כבר יש תוכנית שלמה וסיבה כן להנמיך הכל אז השיקולים הם שונים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים ...
אז אם אני עושה הנמכה של 5סמ הבית יהיה 2.48 !
זה בסדר ?
לתועלת העניין, לאחר שנרגע קצת הלחץ של הניקיונות, בדקתי שוב, התקרה אצלי בסלון בגובה 2.33/6.
יש לי תאורה צמודה לתקרה שהגובה מתחתיה הוא 2.27.
אף פעם זה לא הציק לי אבל אשתדל בלי נדר יותר לשים לב......

(אפשר לבדוק אצל השכנים/חברים למי יש גובה כזה של תקרה ולנסות לשבת שם בבית)

• הוסף לסימניות
לא הייתי מנמיכה בכזה גובה.
הייתי עושה סינר גבס.

קבצים מצורפים

• 82bd41fd1e885532d37a7afa34a504c1.jpg
    82bd41fd1e885532d37a7afa34a504c1.jpg
    KB 40.9 · צפיות: 112
  • הוסף לסימניות
הייתי מציע במקרה כזה לעשות רק דקורציה

• הוסף לסימניות
האשכול ננעל
אנשים מנסים לענות פה על שאלה מלפני שנתיים...
אם מישהי רוצה לברר עם פותחת האשכול מה עשתה למעשה-
שתשלח לה הודעה פרטית
או שתפתח אשכול חדש עם קישור לאשכול הנוכחי

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה