שיראל לוין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
???
את צריכה 2, לא שלוש.לא קשור למסוכן איך אפשר כן לטוס??
כי אני צריכה לטוס עוד חודש אני לא יספיק לעשות 3 חיסונים
מה לא הבנתי פרוט כמה זמן יקח לי מהחיסון הראשון עד שאני יוכל לטוס??את צריכה 2, לא שלוש.
אבל צריך שבוע אצל פייזר ושבועיים אצל מודרנה אחרי החיסון השני.
תעשי את החשבון שלך אם תספיקי.צריך שבוע אצל פייזר ושבועיים אצל מודרנה
החיסון השני ניתן לאחר 3 שבועות מהחיסון הראשוןמה לא הבנתי פרוט כמה זמן יקח לי מהחיסון הראשון עד שאני יוכל לטוס??
אני גם לא אהבתי את התגובה החריפהתגובה מזעזעת,
יש אנשים שאסור להם להתחסן הידעת זאת?
ויש אנשים שבעצת רבותיהם לא מתחסנים,
ויש אנשים שמתחסנים חיסון שלישי ונדבקים,
ולא כל מי שלא נוהג כמוך לא צודק,
ואחרון- עכשיו אני רואה שאני באשכול של איש את רעהו, רק פה יכולות להיות כאלו תגובות,
תגובה כ"כ נכונה!ש אנשים שאסור להם להתחסן הידעת זאת?
ויש אנשים שבעצת רבותיהם לא מתחסנים,
ויש אנשים שמתחסנים חיסון שלישי ונדבקים,
ולא כל מי שלא נוהג כמוך לא צודק,
ואחרון- עכשיו אני רואה שאני באשכול של איש את רעהו, רק פה יכולות להיות כאלו תגובות,
וגם כאן בפרוג הם קבוצה גדולה מאוד......תגובה כ"כ נכונה!
בפורום שכל מטרתו לעזור אחד לשני, מגיעים לתגובות מהרמה הנמוכה ביותר.
אנשים חושבים שאלו שלא רוצים להתחסן זה קבוצה חשוכה שלא יודעת מחייה כלום.
אז זהו, שלא, זו קבוצה שבהרבה מאוד פעמים לא יכולה להתחסן, זו קבוצה ששומעת לרב שלה בהתאם למצבה האישי.
די עם התגובות הנוראיות האלה.
יש אנשים שאסור להם להתחסן הידעת זאת?
אתמול פורסם שמקדמים תו ירוק לאנשים שלא יכולים להתחסן מסיבה בריאותית.זו קבוצה שבהרבה מאוד פעמים לא יכולה להתחסן
לא חושבים שזה אולי מדגם מייצג של הציבור בכללותו?וגם כאן בפרוג הם קבוצה גדולה מאוד......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים