כללי אני צריכה ליצור לוגו תוך שעה. הסתדר כבר.

• הוסף לסימניות
למפעל קוראים קרן ידידי הישיבה
קרן שעוזרת לבחורים בישיבה בנקודה של הכספים וכד'.
תנו לי רעיון.
מה יכול לבטא ידידים (לא רוצים ידיים.. וזה ישיבה ליטאית)
הם התקשרו ב1 שהם חייבים את זה דחוף לשתיים!!!!
אז דבר ראשון אני פונה אליכם. תעזרו לי!!!!

• הוסף לסימניות
הרגע גמרתי קצת באיחור.
אבל לא נורא.
תודה לכולם...
בשעתיים האלו זה גם עבר שינויים רבים מצד הלקוח.
התוצאה לפניכם...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 20
  • 83769.jpg
    KB 91.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה, עדין.. ובלי ידיים!

• הוסף לסימניות
לפחות היה לך שכל לבקש X3 מהמחיר הרגיל בגלל החוצפה? (חייב להיות מוכן תוך שעה)

• הוסף לסימניות
ונתנו, הבעיה שגם X3 מהמחיר זה עדיין לא הרבה...:)

• הוסף לסימניות
האמת היא ש"החוצפה" היא של גיסי הנחמד.
שהתקשר ב1 שהוא מגיע שאני יכין לו איזה בלאנק לישיבה ושיהיה צבעוני עם זהב וכד'... (נו, כבר כמה זמן זה לוקח...)
והוא הגיע עם "מיבין בעיצוב" מהישיבה וכשם שפרצופיהם... והם פשוט עמדו וחיכו שאני אגמור... עד שבעלי חזר והעסיק אותם והסביר להם כמה בקשתם אינה הגיונית ושישחררו ת'שטח.
ואחרי שיצא משהו צבעוני הם טענו שזה מידי חסידי אז מחקתי ועשיתי מתחילה בשחו"ל והכל בלחץ כי ב3 זה כבר צריך להיות בדפוס כי ב7 הם כבר צריכים להביא למישהו את המכתב...
ואחרי שגמרנו, בטעות הזכרתי להם שצריך גם מעטפה (והילדים רעבים ברקע...) אז עשיתי מהר מעטפה וזה כמעט סוף הסיפור.
כי בסוף הוא שאל כמה צריך לשלם אז פינטזטי לו סכום שמכובד יחסית לעבודה הנ"ל (שבזמן רגיל ועם אנשים רגילים היתה לוקחת פחות מ 10 דקות) והבנ"א שלף פינקס צ'יקים....

• הוסף לסימניות
חוויה לשמה :)
הגרפקאים צריכים להוציא ספר "טיפוגרפיית הלקוחות"
או.."גרפקאי ולקוחו/לקחו" :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה