לי עירוי נוזלים עם מינרלים מאוד עזר.המינירלי הזה בעצמו עלול לגרום להקאות
את מרגישה חלושה במיוחד?אני בתחילת הריון ביומיים האחרונים הקאתי מס' פעמים
לא שתיתי יותר מ2 כוסות בממוצע ביומיים האלה - ויש מצב שגם פחות
השאלה אם אני צריכה לקבל עכשיו נוזלים? לא מבינה בזה
ואני מרגישה נורא ובכללי אני שותה אולי 4 כוסות ביום
מה אומרות?
מינירלים בעירוי או ששתית מינירלי שעליו הגבתי?לי עירוי נוזלים עם מינרלים מאוד עזר.
לפעמים זה מאושש לעוד כמה ימים
התיבשות בהריון זה מסוכן ממש.את מרגישה גרוע כי את בהריון ויש לך בחילות (ובגלל זה את מקיאה )
הייתי בדיוק באותו מצב שלך,אין צורך לרוץ למיון - תנסי לשתות אולי שתיה מתוקה, או משהו קצת קצת
ומחר תלכי לרופא תגידי לה שאת ממש רוצה עירוי כי את לא שותה ומקיא היא תביא לך.
חצי שעה וסיימת...
את יכולה ללכת למיון אבל זה ממש לא דחוף.
מניסיון של 2 הריונות עם בחילות קשות ואי שתיה...
אני לא מסוגלת לשתות כלוםתנסי לשתות מעט מיץ ענבים (או את המינרלי שאמרה ימין) מיץ ענבים כמעט בטוח שיש לך בבית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים