- הוסף לסימניות
איזה מוקד?תלכי למוקד, יקל מעליך לקבל נוזלים
אני בכללית
יש להם מוקד?
איזה מוקד?תלכי למוקד, יקל מעליך לקבל נוזלים
אני לוקחת בונגסטה פעמיים ביום ולא עוזר בכללאת מרגישה גרוע כי את בהריון ויש לך בחילות (ובגלל זה את מקיאה )
הייתי בדיוק באותו מצב שלך,אין צורך לרוץ למיון (ההרשה שלך שם והכוחות שזה ידרוש ממך מסתבר שיהיה יותר גרוע)- תנסי לשתות אולי שתיה מתוקה, או משהו קצת קצת
ומחר תלכי לרופא תגידי לה שאת ממש רוצה עירוי כי את לא שותה ומקיא היא תביא לך.
חצי שעה וסיימת...
את יכולה ללכת למיון אבל זה ממש לא דחוף.
מניסיון של 2 הריונות עם בחילות קשות ואי שתיה...
ותקחי בונגסטה- תרופה אולי יקרה(תלוי באיזה קופה את) אבל עוזרת ממש.
מים בטעמים הולך?אני לא מסוגלת לשתות כלום
בקושי מים ורק לגימה
לא מכירה את כללית אבל בנתיים תנסי אפילו למצוץ בייגלה ולשתות לגימות פיציות של מיםאיזה מוקד?
אני בכללית
יש להם מוקד?
גם לאמים בטעמים הולך?
זה הדבר היחיד ששתיתי בתקופה הזו
כפיות מים,גם לא
אני לא יכולה לאכול או לשתות מתוק בכלל
במצב כזה עזר לי רק למצוץ מדי פעם קרחונים של מים. ממש לאט ובהפסקות.גם לא
אני לא יכולה לאכול או לשתות מתוק בכלל
אני הרבה מצצתי איגלואים שלוקים וקרחים, גם הקרח עוזר לבחילות וגם על הדרך נוזלים.אני בתחילת הריון ביומיים האחרונים הקאתי מס' פעמים
לא שתיתי יותר מ2 כוסות בממוצע ביומיים האלה - ויש מצב שגם פחות
השאלה אם אני צריכה לקבל עכשיו נוזלים? לא מבינה בזה
ואני מרגישה נורא ובכללי אני שותה אולי 4 כוסות ביום
מה אומרות?
את מרגישה גרוע כי את בהריון ויש לך בחילות (ובגלל זה את מקיאה )
הייתי בדיוק באותו מצב שלך,אין צורך לרוץ למיון (ההרשה שלך שם והכוחות שזה ידרוש ממך מסתבר שיהיה יותר גרו
למה נתנו לך רק ליטר?הייתי היום בבוקר אצל האחות וקבלתי עירוי של ליטר
אני עדיין מרגישה לא טוב בכלל
כאילו כל הראש של מיובש עם כאבים ודפיקות לב
הרפואה נתנה לי גם הפניה למיון אם לא ארגיש טוב
הבעיה שאני לא יודעת מתי צריך ללכת
אני הייתי אצל הרופאה ביום שישי@שרה2020 מה איתך?
ממליצה לך השבוע ללכת כל יום לקבל עירוי של 2 ליטר (אלא אם כן אשפזו אותך) וממש לעבוד בלהכניס נוזלים לגוף ואיזה שהיא פחממה
ותדברי עם הרופא על זופרן אם בונג'סטה לא עוזרת
חוץ מזה תעשי בדיקות דם מקיפות (אחרי עירוי נוזלים) כולל B12 וכו'
אני לא ככ מבינה בעירויים אז לא ידעתי שזה נקרא קצתלמה נתנו לך רק ליטר?
הצלחת לשתות מאז משהו? כמה? אכלת/מצצת בייגלה?
הקאת עוד?
אם את לא מצליחה לשתות את צריכה לקבל עירוי ומהראני לא ככ מבינה בעירויים אז לא ידעתי שזה נקרא קצת
אני שותה ממש קצת
מרגישה מיובשת בגוף בגרון וגם הרגשה כאילו הראש שלי מיובש לא יודעת איך להסביר את זה
ב"ה לא הקאתי מאז
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים