- הוסף לסימניות
הרופאה אמרה לי שתכניס לי זופרן בעירוי -לא רציתיזופרן מביאים לך בנוזלים במקרה של התייבשות חמורה,
היא לא התרופה האידיאלית אבל גם התייבשות לא אידיאלית בכלל.
מניחה שהרופאה יודעת מה היא מביאה לך
הרופאה אמרה לי שתכניס לי זופרן בעירוי -לא רציתיזופרן מביאים לך בנוזלים במקרה של התייבשות חמורה,
היא לא התרופה האידיאלית אבל גם התייבשות לא אידיאלית בכלל.
מניחה שהרופאה יודעת מה היא מביאה לך
כ"כ הפחידו אותיבמצב שלך אני לא מצליחה להבין למה לא לנסות לעזור לעצמך.
מכמה פעמים לא מתים..
ובגדול הוא סיכון פחות חמור מסיכון של התייבשות בהריון.אני יכולה להבין את החשש.
אבל חשוב שתדעי שהסיכון של הזופרן הוא נמוך מאד (מעלה סיכון לשפה שסועה מ 1/1000 ל 1.3/1000 וגם זה רק ממחקר אחד, השאר לא מצאו סיכונים)
וגם זה רק עד שבוע מסוים.
אני ממש מצטערת על הריונות שיכלתי לקחת ולהרגיש טוב יותר ולא לקחתי.
chavalimhg.wixsite.com
את רק צריכה להפנים שהתייבשות מסוכנת הרבה יותר מזופרן.לקחתי בונגסטה
לא עזר בכלום
הרפואה הביאה לי כדורים נראה לי זופרן
בעיקרון אני לא אוהבת בכלל לקחת כדורים בהריון אבל בונגסטה איכשהו
כל השאר במיוחד זופרן הבנתי שעדיף לסבול ולא לקחת - לא בטוח שזה בטיחותי
התייבשות, חוסר בערכים תזונתיים, וחולשה מטורפת של האמא בזמן ההריון - מסוכנת יותר.כל השאר במיוחד זופרן הבנתי שעדיף לסבול ולא לקחת - לא בטוח שזה בטיחותי
לפני הכל לדבר עם אם הדרך!!! סופר חשוב!!!!!!לקחתי בונגסטה
לא עזר בכלום
כדאי יותר לקנות מה שנקרא B קומפלקס, יש שם גם 1 וגם 6מומלץ לקנות B 6 100 מג בכדורים של סופרב לקחת מדי יום
B 1 מומלץ אבל קשה לבלוע את הכדור אז לבקש בעירוי.
בד"כ הכמות בקומפלקסים לא מספיקה לצרכים של אישה בסיטואציה הנ"ל.כדאי יותר לקנות מה שנקרא B קומפלקס, יש שם גם 1 וגם 6
הרבה לא מצליחים לבלוע.כדאי יותר לקנות מה שנקרא B קומפלקס, יש שם גם 1 וגם 6
צריך לדעת לאיזה רופא ללכתאז אם זה הפרוצדורה זה ממש קשוח ללכת להתחנן לעירוי
אצלי הפורצדורה היתה הרבה יותר קלההלכתי לאחות בקופה
אמרה לי אני לא יכולה להכניס לך עירוי לפני שאני מקבלת הוראה מרופא
חיכיתי לרופא עוד חצי שעה
והיא נתנה אישור לנוזלים
אמרה לי מספיק פעם אחת
אח"כ האחות בשעה 11 אחרי שחיכיתי שעה אמרה לי אין זמן לעירוי ונתנו לי הפניה למיון
הייתי במיון קבלתי נוזלים ואמרו לי לא צריך שוב למרות שראו שהתייבשתי לפני הסטיק
אז אם זה הפרוצדורה זה ממש קשוח ללכת להתחנן לעירוי
לגברי הזופרן - עוזר גם למי שיש רק בחילות?
דבר ראשון לקחת דיקלקטין זה מקל מאודאני בתחילת הריון ביומיים האחרונים הקאתי מס' פעמים
לא שתיתי יותר מ2 כוסות בממוצע ביומיים האלה - ויש מצב שגם פחות
השאלה אם אני צריכה לקבל עכשיו נוזלים? לא מבינה בזה
ואני מרגישה נורא ובכללי אני שותה אולי 4 כוסות ביום
מה אומרות?
לי נתנו רק חצי ליטר בבית חולים בלי לבדוק סטיקאצלי הפורצדורה היתה הרבה יותר קלה
רק באתי לאחות (4 פעמים בשבוע) והיא הכניסה לי עירוי של 2 ליטר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים