- הוסף לסימניות
הרבה יותר טובמה שלומך היום ?
אני ממש מקפידה לשתות מים בלגימות כל כמה דקות -זה ממש עוזר
הרבה יותר טובמה שלומך היום ?
הנה האתרתורידי כוכביות
יש המון מידע פה למי שצריכה הפרמאזיס
זה נראה לי מהפורום פורסם פה.
הרבה בריאות תעברי את התקופה בקלות, בבריאות ובידיים מלאות
chavalimhg.wixsite.com
שמחה לשמועהרבה יותר טוב
אני ממש מקפידה לשתות מים בלגימות כל כמה דקות -זה ממש עוזר
בתור אחת עם היפרמיזסאני לא מסוגלת לשתות כלום
בקושי מים ורק לגימה
לא נכנסת להאם מתאים או לא בפורום הזה, אבל חייבת לעדכן אותך ש-לא. יותר מידי פעמים אין מענה לזה מצד הצוות הרפואי בקופה.בעידן של היום יש מענה לכל בעיה ע"י טלפון אחד למוקד של הקופה או באתר.
רק יש לציין שבכל סוגי הכדורים (דיקלקטין על שלל שמותיו, בנוג'סטה, רוקחות אישית וכדו') יש מציאות שכדור אחד עוזר וכדור שני לא עוזר, למרות שמבחינה כימית הרכב החומרים הפעילים בכדורים שווה בכולם, כך שיתכן שכדור כזה או אחר יעזור לאחת ולא יעזור לשניהטוב שעולה הנושא אולי יכול לעזור לנשים שיש בחילות בהריון והבונזסטה לא עוזרת
אחרי שלקחתי בהריון הראשון בונגסטה ולא רק שהיא לא עזרה אלא גם הרדימה מאד
שמעתי ממשהי שיש משהי מאלעד שמוכרת כדורים שמביא מחו"ל אחרי שגם לה לא עזר שום תרופה בארץ
היא בררה אצל מומחים פה בארץ על הכדור ואין שום סיכון לקחת אותו
אני אישית כבר לקחתי 2 הריונות וממש עוזר
הכדור נועד לפי מה שרשום שם לבחילות והקאות באוטובוסים לכל הגילאים ותכלס לוקחת ככדור אחד בבוקר ופותר את כל הבעיות לכל היום אין לי כלל בחילות ואם יש אז מידי פעם כדור מציל חיים,
הכדורים ממש זולים בשונה מבונגסטה.
ואני חושבת שהיא מוכרת באלעד ובבני ברק שווה לדבר איתה היא מסבירה ולקחה את זה כשליחות ממש אחרי שהיא כך סבלה
כרגע אין לי את המספר אברר ואעלה לכן בהמשך היום
בריאות...
לא מכירה את התרופה אבל מחיפוש ברשת זו תרופה שמכילה חומר חזק שמיועד בין השאר לטיפול במחלת יםשם הכדור AGYRAX לא ניתן להשיג בארץ
ואין בו בכלל אותם מרכיבים כמו לשאר הכדורים בארץ
שווה לנסות להתקשר היא תסביר לכן..
בהצלחה
לא חייבים לתת לסטיק, להגיד שאין מה לתת.באותו נושא, איך משכנעים את הצוות הרפואי לתת עירוי?
בסטיק לא רואים התייבשות (לפחות לא חמורה)
אבל התחושה ורמת התפקוד היא של התייבשות
זה מעורר צירים מוקדמים (מדומים אמנם אבל כואבים ומתישים)
ואחרי עירוי מרגישה הרבה יותר טוב לכמה ימים
אבל עדיין, למרות שמקיאה כבר חצי שנה ברצף עם הזופרן (לא ברמת היפראמזיס), כל עוד שבסטיק לא רואים התייבשות חמורה, לא מסכימים עירוי.... (טיפול ככ זול שממש מוזר)
מישהי התנסתה ויכולה לתת רעיונות מומלצים?
תודה, זה רעיון להגיד שאיןלא חייבים לתת לסטיק, להגיד שאין מה לתת.
ואין דבר כזה לא לתת עירוי, הן מחויבות לתת עירוי. צריך לא לוותר.
מחליטים עבורי שאין צורךאם הסיבה שהם מתנגדים היא לא רפואית
הייתי פונה למנהל קשרי קהילה
הם יעילים מאד, בפרט כשמאיימים ברצינות על עזיבה.
ממי את מבקשת ולא מסכימים? אולי לאחיות בקופה אין סמכות לתת נוזלים?באותו נושא, איך משכנעים את הצוות הרפואי לתת עירוי?
בסטיק לא רואים התייבשות (לפחות לא חמורה)
אבל התחושה ורמת התפקוד היא של התייבשות
זה מעורר צירים מוקדמים (מדומים אמנם אבל כואבים ומתישים)
ואחרי עירוי מרגישה הרבה יותר טוב לכמה ימים
אבל עדיין, למרות שמקיאה כבר חצי שנה ברצף עם הזופרן (לא ברמת היפראמזיס), כל עוד שבסטיק לא רואים התייבשות חמורה, לא מסכימים עירוי.... (טיפול ככ זול שממש מוזר)
מישהי התנסתה ויכולה לתת רעיונות מומלצים?
לא שלי, אלא של עמותות שעוסקות בזה...תודה, זה רעיון להגיד שאין
נכון, לאחיות אין סמכות לתת בלי הוראה מהרופאממי את מבקשת ולא מסכימים? אולי לאחיות בקופה אין סמכות לתת נוזלים?
בכל מקרה, אם את מרגישה צירים/לחצים לכי למיון יולדות תקבלי גם 2 ליטר בכיף.
כנראה אני אחת מהןלא שלי, אלא של עמותות שעוסקות בזה...
אגב, יש נשים שסטיק לא מראה אצלן את המצב האמיתי.
של היפראמזיסכנראה אני אחת מהן
והחוסר אמון מצד הצוות הרפואי מתיש כל כך!!
לאילו עמותות את מתכוונת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים