בריאות אני צריכה ללכת למיון?

זה בהחלט יכול להיות הסיבה.
ולגבי המוניטור, אם את מרגישה התקווצויות את חייבת להגיד להם שאת מרגישה ולא מעניין שהמוניטור מראה שאין כלום. בהמון המון המון מקרים המוניטור לא מראה צירים. ויש.
לא ידעתי, חשבתי שהמוניטור זה האורים ותומים בנושא. תודה על המידע!

כנראה אני אחת מהן
אגב אם אוכלים אפילו מעט סוכר לפני, הסטיק כבר לא מראה התייבשות.
היה קורה לי קבוע כי את התרופות של הבוקר בלעתי עם רבע כוס קולה (המשקה היחיד שעבר לי בגרון)

אגב אם אוכלים אפילו מעט סוכר לפני, הסטיק כבר לא מראה התייבשות.
היה קורה לי קבוע כי את התרופות של הבוקר בלעתי עם רבע כוס קולה (המשקה היחיד שעבר לי בגרון)
מסביר הרבה... אדע להבא!

לי הרוםאת
מסביר הרבה... אדע להבא!
באם הדרך הם מסבירים שהרבה פעמים הסטיק מראה תשובה שגויה
קודם כל צריך לבדוק אותו תוך דקה בערך מהבדיקה אחרת זה כבר לא אמין
ויש נשים (כמוני לדוג) שרק בבדיקת דם רואים התייבשות ובסטיק לא(אפילו במקרה שבבדיקת דם היתה התיבשות קיצונית בסטיק לא ראו)

הום קיור קיבלתי מרופא משפחה בדרישה שלי, אבל קודם ניה צריך אשפוז בית ואז הנוזלים בבית זה המשך של התהליך
לאשפוז בית עשיתי תור טלפוני לרופא משפחה פרטתי מה אני מרגישה אמרתי שאני לא שותה ולא אוכלת ומיובשת ולא מסוגלת לבוא למרפאה לקבל עירוי ולכן מבקשת אשפוז בית

מי שעשתה הום קיור- זה שיש תמיד פתח להכניס את העירוי? זה לא מלחיץ?

מי שעשתה הום קיור- זה שיש תמיד פתח להכניס את העירוי? זה לא מלחיץ?
אם הכוונה לברנולה שמחדירים לוריד מדי כמה ימים - לרוב אין מה לדאוג
אם המצב לא מאפשר כלל למצוא ורידים ייתכן שהרופא ישקול פיקליין - אכן סיפור אחר לגמרי

אם הכוונה לברנולה שמחדירים לוריד מדי כמה ימים - לרוב אין מה לדאוג
אם המצב לא מאפשר כלל למצוא ורידים ייתכן שהרופא ישקול פיקליין - אכן סיפור אחר לגמרי
כן, הזכרת לי את המילה, דיברתי על פיקליין.

אני בתחילת הריון ביומיים האחרונים הקאתי מס' פעמים
לא שתיתי יותר מ2 כוסות בממוצע ביומיים האלה - ויש מצב שגם פחות
השאלה אם אני צריכה לקבל עכשיו נוזלים? לא מבינה בזה
ואני מרגישה נורא ובכללי אני שותה אולי 4 כוסות ביום
מה אומרות?
הי יקרה,
ראיתי את ההודעה שלך והעברתי אותה לד"ר קולפ, רופאת נשים בכירה ומומחית להריון בסיכון במעיני הישועה
וזו תשובתה:
במקרים של הקאות חוזרות בתחילת ההריון, במיוחד כשיש קושי משמעותי בשתייה, קיים חשש להתייבשות — מה שיכול להשפיע על התחושה הכללית וגם על מהלך ההריון.
כדאי מאוד להיבדק בהקדם כדי להעריך את מצבך
ועל סמך ההערכה הקלינית והבדיקות הצוות הרפואי יוכל להחליט אם יש צורך במתן נוזלים דרך הווריד או באמצעים אחרים.
אל תחכי שתחמיר התחושה — כדאי לפנות להערכה רפואית כבר עכשיו.

בשורות טובות!

לי הרוםאת

באם הדרך הם מסבירים שהרבה פעמים הסטיק מראה תשובה שגויה
קודם כל צריך לבדוק אותו תוך דקה בערך מהבדיקה אחרת זה כבר לא אמין
ויש נשים (כמוני לדוג) שרק בבדיקת דם רואים התייבשות ובסטיק לא(אפילו במקרה שבבדיקת דם היתה התיבשות קיצונית בסטיק לא ראו)

הום קיור קיבלתי מרופא משפחה בדרישה שלי, אבל קודם ניה צריך אשפוז בית ואז הנוזלים בבית זה המשך של התהליך
לאשפוז בית עשיתי תור טלפוני לרופא משפחה פרטתי מה אני מרגישה אמרתי שאני לא שותה ולא אוכלת ומיובשת ולא מסוגלת לבוא למרפאה לקבל עירוי ולכן מבקשת אשפוז בית
תודה על ההסבר!

תודה רבה לכולן על ההסברים והרעיונות, כנראה אני מאלו שהסטיק לא משקף את המצב שלהם :(
אז השתמשתי בטיפים כאן וממש ממש עזר לי!

כן ממליצה ללכת הערב לקבל נוזלים
מניחה שכבר לא רלוונטי לה....
1745786562619.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה