עזרה אני צריכה לעצב כרטיס בגודל מסוים עם מסגרת, וכשאני עושה את המסגרת העיגול גדל, ואני חייבת שהוא יהיה בדיוק בגודל מסוים

• הוסף לסימניות
תתני לו הגדרה של גודל מראש תבחרי צורה תלחצי סתם על הדף ואז יפתח לך חלון שיאפשר לך להגדיר מדויק בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה עובד באינדיזיין?
כלומר: אני יכולה ללחוץ על כלי הצורה ולהגדיר את המסגרת לפני??

• הוסף לסימניות
כן זה עובד

• הוסף לסימניות
כן זה עובד

• הוסף לסימניות
כשלוחצים על כלי הצורה , ישנה אפשרות בחלונית רק להגדיר אורך ורוחב
ולא מסגרת
מה עושים?

• הוסף לסימניות
באיזה גרסה את עובדת?

• הוסף לסימניות
מסגרת את יכולה להגדיר באפשרויות צבע של מסגרת יש שם גם הגדרה של מסגרת

• הוסף לסימניות
מסגרת את יכולה להגדיר באפשרויות צבע של מסגרת יש שם גם הגדרה של מסגרת
אני יודעת איך מגדירים מסגרת
אבל זה מגדיל לי את הצורה!
זאת אומרת שאני צריכה שהמסגרת העבה שלי תגדל כלפי תוך הצורה
הבנת?
תזכי למצוות ממש!

• הוסף לסימניות
את יכולה הכי פשוט ליצור ריבוע בגודל הרצוי ועוד ריבוע בגודל יותר קטן לפי העובי של המסגרת הרצויה ופשוט להחסיר את הקטן מתוך הגדול

• הוסף לסימניות
פשוט תעשי באילוס, שם יש אפשרות להגדיר את הקו (מצורפת תמונה)
ואח"כ תייבאי לאינדי' עם place
ביאור 2020-05-19 204456.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה