עזרה אני צריכה לעשות הילה זוהרת כמו בתמונות המצורפות

• פותח הנושא R.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למשהו מדריך לזה?
תודה!

קבצים מצורפים

• 5g-network-technology-isometric-concept_107791-703.jpg
    5g-network-technology-isometric-concept_107791-703.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 77
  • rm373batch2-25.jpg
    4.7 MB · צפיות: 30
  • rm373batch12-026.jpg
    1.5 MB · צפיות: 17
  • shiny-vector-icon-for-social-networking-vector-illustration-eps-10-SBI-300512155.jpg
    shiny-vector-icon-for-social-networking-vector-illustration-eps-10-SBI-300512155.jpg
    1.5 MB · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
עוקבת

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם מדריך ביוטיוב על זה
אני צריכה למצוא את הקישור לא נראה לי שיש לי
עושים את זה בAI
שבדקתי לראות איך עושים עשיתי אז דוגמא
אני אנסה למצוא את הסרטון או לבדוק אצלי איך עשיתי את זה בקובץ עצמו

1636925155365.png

• תודה
Reactions: R.S
  • הוסף לסימניות
הנה מצאתי.
בהצלחה, פתוח בנטפרי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזו עבודת נמלים,
לא משנה באיזה תוכנה, (מה שיש לך בדוג' נראה לי אילוס' לא?
לוקחים אובייקט ולאובייקט עושים ברק בגרדיאנט. (אם אין לו)
מתחת לעיגול אפשר לעשות את הצורה שרוצים ולשחק עם גרדיאנט, או לשכפל אותו בגדלים הרצויים ולשחק עם האפקטים.
עשיתי עכשיו משהו מהר 5 אליפסות בגדלים שונים כל אחד עם אפקט "גואשון בלור" בדרגה אחרת...
1636925721884.png

עזר לך? אם כן אשמח לדעת.
אם לא, חכו לאלופים ממני...:cool:
והנה קישור לעשות משהו בפוטושופ
https://www.youtube.com/watch?v=xAnVqY2wFpU
זה מה שאני עשיתי אז לפי ההדרכה הזאת:
גינה עם נורות ניאון.jpg

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה!
הסרטונים חסומים לי
אנסה לפי ההדרכה שלך

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות גרדיאנט שבאמצע לבן דק ובצדדים שלו יש את הצבע הנבחר ואז לעשות לאובייקט outer glow

משהו זריז שעשיתי- מקווה שלזה התכוונת (כמובן שעם עוד משחק עם זה אפשר לגיע לתוצאות יותר מרשימות (אם את צריכה עזרה בשמחה
צרפתי גם קובץ פוטושופ שתראי איך עשיתי (אין פשוט מזה...)

נאון.jpg

קבצים מצורפים

• נאון.psd
    KB 382.7 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
תודה!
את הגרדיאנט עשית בפוטשופ או שייבאת את זה כך, ואז עשית לו outer glow?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה