אני צריכה לצייר ילד שמתלבש

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמובן באופן צנוע, העניין הוא שמדובר בפיג'מה, ולכן א"א שילביש סוודר או משהו כזה.
יש למישהו הכוונה לתנוחה חמודה?

• הוסף לסימניות
בדיוק הרגע ראיתי ספר על ילד שמתלבש- פלסטלינה של בת שבע ראב"ד.
ומתחת לחולצת הפיג'מה שהוא פותח מציצה גופיה/חולצה לבנה.

• הוסף לסימניות
גופיה חורפית והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשי שחצי ראש עוד בפנים, יד אחת מסודרת, והשנייה מתוחה כלפי מעלה - כשהאצבעות מציצות מהשרוול,
כך יישאר רק קטע קטן 'בעייתי', ושם תהיה הגופיה החשובה...

• הוסף לסימניות
משום מה אינני מצליחה למצוא את התנוחה המתאימה, יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי לשפר?
זה די דחוף...
צפה בקובץ המצורף 182844

• הוסף לסימניות
במקום להסביר לך מילולית צירפתי לך סקיצה מהירה,
לדעתי זה הכל באינרגיה, צריך להרגיש שהוא מתלבש! כמה שהבגדים יותר מבולגנים יותר טוב..
אני משער לעצמי שהסקיצה שלי מופרעת מידי אבל הרעיון פה :D

קבצים מצורפים

• להתלבש.png
    KB 581.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מופרע זה לא המילה :D

• הוסף לסימניות
יויו!
החיות שיש לך בתנועות, זה משהו!!!!!!!!!!
כשאני רואה את האיורים שלך אני יודעת למה לשאוף..........
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יויו,
אין אבל אין!!!
על הקו, התנועה, ההבעה וההומור שלך,
פשוט להתמוגג כל פעם מחדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה