את לא חייבת כל פעם לתמוה מחדשאיך אפשר להחתזק מאנשים כאלו?
אני תמיד תמהה מחדש
לפחות אל תפני אנשים לחצוב את חיזוקם מבארות נשבריםאת לא חייבת כל פעם לתמוה מחדש
את יכולה להתעסק בחיזוקים שלך
מה נתפסת עלילפחות אל תפני אנשים לחצוב את חיזוקם מבארות נשברים
סליחה,המשיכי בדרכך...מה נתפסת עלי
מה אני הראשונה פה ששמה מקורות שהם לא יעקב שוואקי?
מי חייב אותך להתחזק ממנה?לפחות אל תפני אנשים לחצוב את חיזוקם מבארות נשברים
בייחוד גברים שממש יתחזקו מזה...
נכון,מי חייב אותך להתחזק ממנה?
אל תתחזקי.
ותאמיני לי , שלפעמים , מאנשים שמתחזקים וחוזרים בתשובה הרבה יותר קל לקבל
מאשר מורה דגולה בסמינר...
את לא חייבת כל פעם לתמוה מחדש
את יכולה להתעסק בחיזוקים שלך
לפחות אל תפני אנשים לחצוב את חיזוקם מבארות נשברים
בייחוד גברים שממש יתחזקו מזה...
מה נתפסת עלי
מה אני הראשונה פה ששמה מקורות שהם לא יעקב שוואקי?
אני חושב שהכוונה למילים מעצימות יותר
ולא סתם מילים בלי קשר מכל מיני שירים (שלא מתאימים)
ותאמיני לי , שלפעמים , מאנשים שמתחזקים וחוזרים בתשובה הרבה יותר קל לקבל
מאשר מורה דגולה בסמינר...
בבקשה לנספחנכון,
ואין לשום גבר היתר ל"התחזק" מדברים אסורים ,גם מחוזרות בתשובה...
וראיתי את דרכי נעלמת ביער סבוך בין קירות חורשים
ובתוך האמה המדממת רגלי ננעצו הכו שורשים
מתוך השיר "לראות את האור". ברק פלדמן
ישן וטובאפרת ג'וש.
ישן-ישן.
ישן וטוב
יש לזה הרבה קאברים לאחרונה בגלל המלחמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים