כללי אני צריכה ניקוד של כמה מילים

• הוסף לסימניות
דחוף לעבודה גרפית לפסח.
איך מנקדים
"יחץ"
"מגיד"
"נרצה"

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ זוכר, אבל הפתח שתחת החית, לא צריך להיות חטף-פתח? ואני בור בעסק. אני שואל מהזיכרון.

• הוסף לסימניות
לא צריך דגש בצ' של נרצה?

• הוסף לסימניות
ולמי שלא ידע, caps lock ואז כל המספרים (שמעל האותיות) ביחד עם שיפט מנקד.

ואני כבר עושה את זה מהר כי מצאתי היגיון בניקוד לפי הסדר.

אְ אֱ אֲ אֳ אִ אֵ אֶ אַ אָ נסו בוורד

• הוסף לסימניות
תאמת גם אני לא מבינה בזה - - -
העתקתי מהרשת - - -

• הוסף לסימניות
לא צריך חטף פתח ולא דגש... הניקוד בסדר.
לי יש תכנה שמסדרת את הניקוד בצורה הגיונית יותר: שיפט שי"ן - שווא, שיפט חי"ת - חיריק, שיפט סמ"ך סגול, שיפט קו"ף - קמץ וכן הלאה. מאוד נוח ובלי Caps. החטפים בעזרת Alt
אם מישהו מעוניין אחפש את הלינק.

• הוסף לסימניות
אתם משהו משהו
חסכתם לי זמן של חיפוש בנט.
זמן שאין לי היות ואני עובדת סביב השעון כמעט ללא הפסקה.
היום אני כבר 14 שעות ליד המחשב ומשתגעת.
אז תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אז דחוף תעשי הפוגה.... תראי שזה יהיה לתועלת

• הוסף לסימניות
בלה בלה
את יודעת מזה הפסקת קפה איתך.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;85530:
היום אני כבר 14 שעות ליד המחשב ומשתגעת.
אז תודה רבה רבה
הכל בגלל הספרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה