כללי אני צריכה עזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני יוצאת מתוך נקודת הנחה שאני לא יודעת את האינדיזיין טוב, ולאלו שיודעים את זה מצוין השאלה תהיה פשוטה, ובתקוה שהעזרה תוכל להנתן בצורה ברורה ומהירה.

עבדתי על קובץ באינדיזיין, עשיתי לו יצוא ל-PDF. על המסך זה נראה מצוין, וכנ"ל גם במדפסת הביתית שלי, אבל כשהדפיסו את זה בדפוס כל הכיתובים יצאו אם נקודות לבנות, כאילו מחוררות, אני מאמינה שאני צריכה לבחור משהו בהגדרות ואני פשוט לא יודעת מה.

מקוה מאוד שהשאלה מובנת ושתוכלו לעזור לי, זה די דחוף לי, אני צריכה להוציא עבודה למשהו.

תודה רבה וגמר חתימה טובה​

• הוסף לסימניות
מכל הצפיות אף אחד לא יודע, או שהחברה עדיין באוירה של ראש השנה ועדין לא נכנסו לאוירה של עבודת החולין?

• הוסף לסימניות
ניסית לשאול בדפוס?

• הוסף לסימניות
הפונט כנראה לא היה מצורף לקובץ
זה מיקם לך במקום פונט של ברירת מחדל?

• הוסף לסימניות
לי קרה שפונטים השתבשו בצבעים בעקבות שקיפות שנוצרה ב PDF של האינדיזיין.
את צריכה לבדוק בפרהפלייט של ה PDF אם יש שקיפות שמשבשת.
בד"כ באינדיזיין השקיפות יכולה לעשות כל מיני דברים מוזרים לטקסט.

וכדאי גם לבדוק בבית הדפוס

• הוסף לסימניות
אני סגרתי קובץ אינדי' ל-PDF לדפוס:
הפכתי את הפונטים לצורות, עשיתי כל מה שנדרש לסגור לדפוס,
בדקתי בייצוא ל-PDF שהפונט מוטמע בתוך המסמך והיה רשום 100%
מבחינתי הכל היה בסדר, למרות הכל לדפוס זה הגיע עם נקודות (אצלי שחורות) מעל הטקסט
לאחר בדיקות הלוך חזור, העברתי את כל הטקסטים לשכבה נפרדת באינדי' ואחרי שהפכתי אותם לצורות העברתי את צורות הטקסטים לשכבה נפרדת, ואת השכבה של הטקסט המקורי (שאינדי' מגבה) כיביתי אותו ואז הכל היה בסדר,
אני גם לא מבין למה הייתי צריך לעשות את זה כי PDF מטמיע את כל הפונט בתוך המסמך
אבל מאז אני תמיד עובד ככה לחסוך כאב ראש

• הוסף לסימניות
אולי זאת באמת השקיפות, כמו שגינגית אמרה
תבדקי עם הבית דפוס באיזה אקרובט המכונות שלהם תומכות

• הוסף לסימניות
עדין לא הסתדרתי, וגם אין לי אפשרות לבדוק את מה שעשיתי אצלי במחשב או במדפסת הביתית שלי, כפי כתבתי למעלה, אצלי זה נראה מצוין. אולי משהו יוכל להגיד לי מהם הנתונים שצריכים להיות בייצוא בכל לשונית, (כללי, דחיסה, פלט וכו') בתקוה שזה לא קשה.
תודה רבה רבה מראש

• הוסף לסימניות
השחור יצא כמו רשת? זה קרה רק בפונטים או גם במקומות אחרים? אולי תעלי את הקובץ פי די אף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;452303:
השחור יצא כמו רשת? זה קרה רק בפונטים או גם במקומות אחרים? אולי תעלי את הקובץ פי די אף

תודה על הרצון לעזור, אבל אני לא יכולה לעלות את הקובץ מפני התוכן שלו.
אבל בהחלט זה יצא כמו רשת ולאו דוקא בפונטים גם באובייקטים מסויימים.
אבל הכי מעניין שרק בחלק מההדפסה זה נראה כרשת, ועוד יותר בשורה אחת של כיתוב אז חלק מהכיתוב הוא כמו רשת ובאמצע מילה עד סוף השורה זה שחור חלק.
כשמבחינתי הכל באותם מאפיינים והגדרות.

מה זאת אומרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;452378:
זה נשמע שהטקסט היה באובר-פרינט

אמרתי לכם שאני לא מכירה את האינדיזיין מספיק טוב אז אולי תסבירו לי מה זה אובר-פרינט.
תודה
וסליחה על השאלה הבורית שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;452386:
תודה על הרצון לעזור, אבל אני לא יכולה לעלות את הקובץ מפני התוכן שלו.
אבל בהחלט זה יצא כמו רשת ולאו דוקא בפונטים גם באובייקטים מסויימים.
אבל הכי מעניין שרק בחלק מההדפסה זה נראה כרשת, ועוד יותר בשורה אחת של כיתוב אז חלק מהכיתוב הוא כמו רשת ובאמצע מילה עד סוף השורה זה שחור חלק.
כשמבחינתי הכל באותם מאפיינים והגדרות.

מה זאת אומרת?
זה נשמע בעית שקיפות באיזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;452402:
זה נשמע בעית שקיפות באיזור.

מה אני אמורה לעשות בשביל שזה לא יראה כך?
יש מישהו שיכול להסביר לי יותר מפורט בבקשה?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי בעבר.
פשוט מאוד!
אין לך את הפונטים ל"הטבעה". ולכן הכל מופיע בנקודות שחורות במקם הטקסט (אפילו שבאקרובט אצלך במחשב זה יראה בסדר, כי אצלך יש את הפונטים משא"כ בדפוס).
וכשממירים לצורה הבעיה אמורה להפטר, אלא שהנקודות (שנוצרו מהטקסט שנשאר מאחורי הצורה החדשה שיצרת) יכולות לקפוץ ו'להציץ' מעל הטקסט. ולכן צריך למחוק את הטקסט המקורי ולהשאיר רק את הצורות.

• הוסף לסימניות
בהחלט נשמע שקיפות
את צריכה מכונה שיודעת לקרוא שקיפות מה שנקרא לשמור על pdf5 ומעלה
אם את שומרת pdf4 זה ללא שקיפות- זה משטח אותה וגורם לרשת והרחבות פונט בחלקו המכוסה שכבה וכו

כנל גם אם הבעיה רק במכונת הדפוס שלא יודעת לקרוא pdf5 ומעלה

זה מה שלמדתי

• הוסף לסימניות
בגרסת CS2 היתה בעיה בקובץ היצוא במחשבי PC
(שגם אותה ניתן לסדר בהחלפת הקובץ בפריסט)
החל מCS3 ומעלה אין סיבה שיווצרו הנקודות
אלא א"כ יש בעיה ביצוא או בהטמעת הפונט.
מומלץ להעלות את על המלל לשכבה עליונה במסמך
וכן לייצא לאקרובט 4
אם בכ"ז יש בעיה צריך לפנות לחברת הפונטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;452224:
עדין לא הסתדרתי, וגם אין לי אפשרות לבדוק את מה שעשיתי אצלי במחשב או במדפסת הביתית שלי, כפי כתבתי למעלה, אצלי זה נראה מצוין. אולי משהו יוכל להגיד לי מהם הנתונים שצריכים להיות בייצוא בכל לשונית, (כללי, דחיסה, פלט וכו') בתקוה שזה לא קשה.
תודה רבה רבה מראש

את רוצה לשלוח אלי את ה PDF שאבדוק לך? למדתי מנקי כפיים איך בודקים.
האפשרות הנוספת היא לייצא לדיסטילר. אבל זה תהליך קצת יותר ארוך.
אם תרצי שאבדוק לך תשלחי ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

דבר נוסף שאת יכולה לנסות זה לשטח את ה PSD שאת מייבאת לאינדיזיין [או איזה קובץ שזה לא יהיה] שהכל יהיה משוטח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה