עזרה אני צריכה עזרה בסיפור

• פותח הנושא 535
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי פרוייקט להגיד סיפור בטווח העמוד וחצי שבו אני צריכה דמות ראשית קונפליקט טריגר ומסר
זה דחוף נורא...

• הוסף לסימניות
באיזה נושא?

• הוסף לסימניות
יש לי פרוייקט להגיד סיפור בטווח העמוד וחצי שבו אני צריכה דמות ראשית קונפליקט טריגר ומסר
זה דחוף נורא...
אני מאמין שכאן צריך מקוריות.
אם לא, צ'ט GPT יודע לעשות את העבודה.

אדם זר מופיע בעיירה קטנה ומציע לכל תושב להגשים משאלה אחת – אך בתנאי שמשהו קטן אך משמעותי יילקח מהם בתמורה. בתחילה, כולם ממהרים לבקש עושר, הצלחה ובריאות, אך עם הזמן הם מתחילים להרגיש ריקנות ואובדן. ילד צעיר, היחיד שלא ביקש דבר, מגלה שהנתינה והקשרים האנושיים חשובים יותר מכל משאלה. הוא משכנע את התושבים לוותר על המתנות כדי להשיב את מה שאיבדו, ובכך מלמד אותם שהדברים החשובים ביותר בחיים אינם ניתנים לקנייה. המסר: האושר האמיתי טמון בקשרים שבינינו, לא בחומריות.

מקסימום זה ייתן רעיונות לפיתוח משהו משלך.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שכאן צריך מקוריות.
אם לא, צ'ט GPT יודע לעשות את העבודה.

אדם זר מופיע בעיירה קטנה ומציע לכל תושב להגשים משאלה אחת – אך בתנאי שמשהו קטן אך משמעותי יילקח מהם בתמורה. בתחילה, כולם ממהרים לבקש עושר, הצלחה ובריאות, אך עם הזמן הם מתחילים להרגיש ריקנות ואובדן. ילד צעיר, היחיד שלא ביקש דבר, מגלה שהנתינה והקשרים האנושיים חשובים יותר מכל משאלה. הוא משכנע את התושבים לוותר על המתנות כדי להשיב את מה שאיבדו, ובכך מלמד אותם שהדברים החשובים ביותר בחיים אינם ניתנים לקנייה. המסר: האושר האמיתי טמון בקשרים שבינינו, לא בחומריות.

מקסימום זה ייתן רעיונות לפיתוח משהו משלך.
מזכיר לי קצת את הסוף של 'הסיפור שאינו נגמר'.

ואין שום בעיה להביא סיפור שכבר כתבת פעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה