אני צריכה עזרה בקשר ל-קריין/נית...

• הוסף לסימניות
אני עורכת מצגת לדולה שמעבירה גם קורסי הכנה ללידה
וברקע יש עובר שכאילו מדבר...

אף פעם עוד לא יצא לי לעבוד באופן ישיר עם קריין/נית,
ולכן- אשמח אם תוכלו להחכים אותי מנסיונכן...
מה מתאים לכזה דבר, קריין או קריינית?
כמה אמור לעלות בערך קריינות של בין 3 ל-5 דקות?
ו-אשמח אם יש לכן המלצות על קריין/קריינית שיכולים להתאים...

תודה, וסליחה שהפצצתי בשאלות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
שלום לך,
אני מבצעת קריינויות מסוגים שונים.
לדעתי הרבה יותר מתאים אשה מגבר (היה עדיף אולי ילד, אבל לא הייתי ממליצה לך להסתבך עם ילד לכזו מטרה...)
לתמחר אוכל באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Michal R;n4926741:
שלום לך,
אני מבצעת קריינויות מסוגים שונים.
לדעתי הרבה יותר מתאים אשה מגבר (היה עדיף אולי ילד, אבל לא הייתי ממליצה לך להסתבך עם ילד לכזו מטרה...)
לתמחר אוכל באישי.

מסתבכת עם האתר החדש...
איך שולחים באישי?
את יכולה לשלוח לי מייל? ל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה:)

• הוסף לסימניות
נחמי בלר, תדע להגיע לטון ולקול המדויק בשבילך, מניסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יבא;n4926713:
אני עורכת מצגת לדולה שמעבירה גם קורסי הכנה ללידה
וברקע יש עובר שכאילו מדבר...

אף פעם עוד לא יצא לי לעבוד באופן ישיר עם קריין/נית,
ולכן- אשמח אם תוכלו להחכים אותי מנסיונכן...
מה מתאים לכזה דבר, קריין או קריינית?
כמה אמור לעלות בערך קריינות של בין 3 ל-5 דקות?
ו-אשמח אם יש לכן המלצות על קריין/קריינית שיכולים להתאים...

תודה, וסליחה שהפצצתי בשאלות:rolleyes:

הי עורכת יקרה, בואי פני אלי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ותראי כמה פשוט, מקצועי וקל זה לקבל קריינות שמותאמת לפרוייקט שלך. מצורף כאן דמו קצר מהז'אנר שאליו את מכוונת, את יכולה לפנות גם אם את לא מתכוננת להשקיע בקריינות מקצועית - אשמח לכוון אותך לחובבניות בתחום שיעלו לך זול ואולי יספקו את רצונך.

ההמלצה בכל אופן היא לקריינות נשית כמובן, קריינות גברית לא תתאים כאן מכמה סיבות שאשמח לפרט לך באישי. אצלנו באולפני נחמי בלר תקשורת כמובן יש קריינות נשית (שלי) וגם קריינות גברית, בשפות הערבית, אנגלית, אידיש, צרפתית, ספרדית ועוד... מלבדך עובדים איתנו רוב משרדי הפרסום וההפקה הציבור הדתי והחרדי ואף מחוצה לו, וכן רוב עורכי ומפיקי הוידאו שאת מכירה ושלא. את מוזמנת להצטרף למועדון המנצח ;) קיצור, תהיי בקשר ונשתדל לעזור לך גם אם תקחי אצלנו עבודה וגם אם לא :)

קבצים מצורפים

• Demo NechamiBeller נחמי בלר פרומו פרסומות.mp3
    7.7 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה