כללי אני צריכה עזרה בFilter EXTRACT

• הוסף לסימניות
כשהיה לי cs3 היה Filter EXTRACT ברשימה של הפילטרים, ובcs4 אני לא רואה את זה בפילטרים, רק חלון אחר שזה דומה לחלון של ה EXTRACT אבל די שונה,
מי יכולה לעזור לי? :(
תודה

• הוסף לסימניות
בס"ד
ניתן להוריד אותו באתר של אדובי, אבל אם את\ה רוצה אוכל להעלות אותו לכאן?
ואם את\ מעוניין, איזה גרסת מערכת יש לך, 32 ביט או 64?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;574091:
בס"ד
ניתן להוריד אותו באתר של אדובי, אבל אם את\ה רוצה אוכל להעלות אותו לכאן?
ואם את\ מעוניין, איזה גרסת מערכת יש לך, 32 ביט או 64?

איך אני יכולה לדעת איזה גירסה יש לי?

• הוסף לסימניות
בס"ד
צירפתי את שני הגרסאות, תנסי קודם את ה-32 אם לא עובד אז את השני, לחלץ ולהכניס את הפילטר לתיקיה פילטר בפוטושופ, נוסה ועובד חלק!!!

קבצים מצורפים

• ExtractPlus _32 bit.rar
    KB 127 · צפיות: 39
  • ExtractPlus_64 bit.rar
    KB 154.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;574097:
בס"ד
צירפתי את שני הגרסאות, תנסי קודם את ה-32 אם לא עובד אז את השני, לחלץ ולהכניס את הפילטר לתיקיה פילטר בפוטושופ, נוסה ועובד חלק!!!

תודה על העזרה
אבל יש לי בעיה חיפשתי את התיקיה פילטרים בadobe phtoshop ולא מצאתי, מה אני צריכה לעשות?

• הוסף לסימניות
בס"ד
תלכי לפי זה, ותכניסי לשם- C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins
לתיקיה פלגאין , (אל תתייחסי לגרסת פוטושופ המצויינת כאן, פשוט העתקתי מאצלי)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;574107:
בס"ד
תלכי לפי זה, ותכניסי לשם- C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins
לתיקיה פלגאין , (אל תתייחסי לגרסת פוטושופ המצויינת כאן, פשוט העתקתי מאצלי)
בהצלחה!

OK התקנתי את זה, עכשיו איך אני צריכה לראות את זה בפוטו שופ בתוך הפילטרים?(כי אני לא רואה את זה)!
תודה וסליחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויסמן;574117:
OK התקנתי את זה, עכשיו איך אני צריכה לראות את זה בפוטו שופ בתוך הפילטרים?(כי אני לא רואה את זה)!
תודה וסליחה

צירפתי תמונה להיכן הכנסתי אצלי על גרסת cs4, והיכן זה מופיע בתוכנה, כמובן צריך להיות קובץ פתוח בכדי שהפילטר יהיה פעיל.

אצלי כששמתי את גרסת 64 ביט הופיעה הודעת שגיאה, אם קורה כך , תמחקי את הקובץ ותשימי של הגרסה האחרת.

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 336.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק ככה ואני לא רואה את זה בפילטרים, אני כבר מיואשת,
אגב באמת תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק ככה ואני לא רואה את זה בפילטרים, אני כבר מיואשת,
אגב באמת תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
חיפשתי את הפקודה האבודה ומצאתיה ע"י אשכול זה. תודה.

אני חושבת שהאשכול ראוי להיכנס לכספת, ולכן הקפצתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה