כללי אני צריכה עזרה קטנה מבעלי פוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי לוגו ששיחזרתי אני צריכה לעשות לו גם את הצל וההבלטה שיש לו כמו שרואים בתמונה bevel end emboss הבעיה שיש לי פה בעבודה פוטושופ ישן נושן ואני לא מצליחה להגיע לתוצאה הזו.
יש אפשרות למישהו לעשות לי את זה בבקשה ולהעלות לפה שוב אח"כ ?
תזכו למצוות!
מצ"ב גם קובץ PDF

קבצים מצורפים

• english_blue_yellow.png
    KB 312.4 · צפיות: 13
  • TANTA.pdf
    KB 80.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
אני מנסה
ההבלטה של האותיות עצמן לא יוצאת לי בדיוק אותו דבר.
כנראה זה יותר מהבלטה פשוטה ואני פשוט לא יודעת....

• הוסף לסימניות
אני ממש מודה לך על העזרה
באותיות עצמן יש הילה מסביב וגם בבל אמבוס אני חושבת
בכל אופן אם תוכלי תשלחי לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה שיצא אולי זה יספיק לי .

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה נראה שיש את האותיות עם ההבלטה
ומתחת את האותיות רגיל ביותר גדול, לא?

אוופס.... לא שמתי לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1410487:
אני חושבת שזה נראה שיש את האותיות עם ההבלטה
ומתחת את האותיות רגיל ביותר גדול, לא?

יש מצב , בכל אופן גם אם זה לא יהיה אחד לאחד זה בסדר העיקר שיהיה את הבבל אמבוס שאני לא מצליחה להגיע אצלי לתוצאה קרובה אפילו... תודה לכל מי שניסה/מנסה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את רוצה את זה כקובץ פוטו שופ?
פי די אף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1410496:
את רוצה את זה כקובץ פוטו שופ?
פי די אף?

פי די אף עדיף לי אם תוכלי
תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה