עיצוב אקטואלי אני צריכה רוצה לחדש פונטים

• הוסף לסימניות
נמאס לי כבר לגרד פונטים
לפני 10 שנים רכשתי לאחרונה חבילת פונטים של פונטביט (כל מה שהיה אז)
ועכשיו אני כבר חייבת לחדש!!!
אשמח להמלצות חמות מה כדאי לי איזה חברה, איזה חבילה
אני מבינה שה הולך לעלות לי הרבה כסף מה גודל המחיר בערך

• הוסף לסימניות
מאד תלוי מה סגנון העיצוב שמתעסקים בו, יש כאלו שיקנו חבילה ב"בית אלף" ו"בן אורי", אבל זה סגנון כבד וקליגרפי, כל השאר הם סגנון מודרני וישראלי, גם לפונטביט יש הרבה חדשים נחמדים, וכמובן לשאר החברות, אין מנוס מלעשות סיור גדול... (יש אשכול גדול של @נשר גרף עם רשימת כל חברות הפונטים, אפשר להתחיל את הסיור משם).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה עם מנוי לאאא?
את חושבת על הכיוון?
זה לקוח למקום מאוד מאוד מקצועי...

• הוסף לסימניות
משום מה מרגיש לי שכל הפונטים החדשניים זה לא בפונטביט.
אני מחכה לשמוע המלצות של מעצבים/ות איזה חברת פונטים כדאי לי לרכוש

• הוסף לסימניות
אאא...
פונטביט מבחינתי כבר מזמן בקושי בשימוש אצלי
וכמובן תלוי סגנון
יש את פונטימונים, בן אורי, פונטסים, ליה, ועוד כל מיני

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אני מתחילה, עוד אין לי פונטים.
אין לי תקציב מידי גדול, ולאור מה שכותבים כאן אני מתלבטת איפה לקנות

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה מנוי ב-אאא
אם יש לכם תקציב לא מוגבל אפשר לפזול לכיוון עודד עזר והגילדה ואולי גם ראג

• הוסף לסימניות
אם יש לכם תקציב לא מוגבל אפשר לפזול לכיוון עודד עזר והגילדה ואולי גם ראג
בשביל התחלה, גם למי שיש תקציב לא מוגבל לא הייתי ממליץ, לוקח זמן עד שמגבשים סגנון ויודעים מה באמת שימושי ויעיל לעבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה